More

  League One: Lille Exeter og Port Vale herjer

  En ny serierunde i League One er nesten ferdigspilt. Og igjen er det nytt lag på toppen av tabellen

  Lille Exeter er på toppen av tabellen i League One. Laget som har mistet sine største stjerner – og senest Sam Nombe på torsdag – har startet fantastisk denne sesongen, og kunne med sin 1-0 seier borte mot Burton juble over tabelltopp etter seks ligarunder. En av nykommerne i Ryan Trevitt sørget for seiersmålet med et kvarter igjen å spille.

  Port Vale sjokkerte serielederne

  Grunnen til at de ligger på toppen av tabellen er fordi Port Vale stod for en enorm prestasjon i sin bortekamp mot ligalederne Oxford United. Alex Iacovitti gav hjemmelaget et støkk da han sendte Port Vale i ledelsen. Oxford United som ti minutt før scoringen fikk Mark Harris utvist kjempet seg tilbake i kampen og utlignet til 1-1 ved Greg Leigh tre minutter på overtid. Headingen til Leigh var ikke det siste han gjorde, for to minutter senere ble han utvist med sitt andre gule kort for dagen.

  Som om ikke det var nok fikk Port Vale straffe i det 98 minutt. Den innleide 19-åringen fra Tottenham ved navn Alfie Devine tok ansvar og kunne iskaldt sette inn 2-1 til Port Vale som nå er a-poeng med serielederne Exeter. Se den iskalde straffen her.

  Bolton og Stevenage står også med like mange poeng som Exeter etter at førstnevnte slo Derby 2-1 på hjemmebane etter at de snudde oppgjøret. Gjestenes keeper Joe Wildsmith ble utvist og dermed ble det vanskelig å stå imot i en hel omgang. Stevenage slo Leyton Orient 3-0 på bortebane i et oppgjør Charlie McNeill scoret sitt første mål. Manchester United-spissen ankom klubben på lån for bare knappe 24 timer siden.

  Endelig mål i Blackpool

  Jordan Rhodes ble hentet for å score mål, og det gjorde han i dagens viktige 2-1 seier over Wigan. Spissen sendte hjemmelaget i føringen etter bare fire minutter, og dermed var over 400 minutter uten scoring i League One historie. Josh Magennis trodde derimot han hadde sikret poeng for gjestene med sin utlikning i det 89 minutt, bare for å se at Blackpool gjentok ledelsen og sikret seg tre poeng takket være scoringen til Kenny Dougal fem minutter senere.

  Pompey og Charlton seiret

  Pompey stod med to strake 0-0 kamper, men i dag viste de sin klasse. Peterborough tok ledelsen etter 20 minutter, men Colby Bishop sørget for balanse etter 40. To minutter før pause scoret Abu Kamara sitt første mål for klubben som til slutt vann 3-1 etter scoringen til Regan Poole i andreomgang.

  Charlton tok en viktig seier uten en ny manager på plass. Og igjen viste Alfie May hvorfor han ble hentet. Hans to scoringer sørget for 2-1 seier over Fleetwood.

  Resultater og tabell League One

  • Blackpool 2-1 Wigan
  • Bolton 2-1 Derby
  • Leyton Orient 0-3 Stevenage
  • Burton 0-1 Exeter
  • Oxford United 1-2 Port Vale
  • Northampton 0-1 Wycombe
  • Portsmouth 3-1 Peterborough
  • Charlton 2-1 Fleetwood
  • Carlisle 2-0 Shrewsbury
  • Bristol Rovers 1-1 Lincoln
  • Cheltenham 0-2 Barnsley
  • Cambridge – Reading spilles mandag klokken 21.00

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen