More

  Charlton sparker: Tålmodigheten slutt på The Valley

  Etter fem serierunder var tålmodigheten slutt for de nye eierne på The Valley. Og dermed er det reprise på de foregående årene.

  I kveld melder flere medier i England at manager Dean Holden har fått sparken i Charlton Athletic. Manageren som tok over for Ben Garner forrige høst har forsterket laget godt i sommerens vindu og ble blant annet tippet som en sterk outsider til opprykket av oss i Tipsbladet.

  Seier i premieren mot Leyton Orient har blitt fulgt opp med fire strake tap for The Addicks, som senest i går tapte 1-2 mot de nye serielederne i League One. Charlton som også byttet eiere i sommer er dermed i gang med utbytting av manager for tredje høst på rad. Fra før av har Nigel Adkins og Ben Garner begge opplevd tunge starter på sesongen de siste årene, noe som har resultert i tidlig avgang.

  Dean Holden har tidligere vært manager for Oldham og Bristol City i tillegg til en kort periode som midlertidig manager i Stoke. 43-åringen har til gode å imponere i noen av klubbene. Han blir den andre manageren i ligasystemet som får sparken denne sesongen etter at Forest Green sparket Duncan Ferguson tidligere i sommer.

  Hvem tar over Charlton-jobben?

  Frustrasjonen rundt sesonginnledningen har ikke nødvendigvis bare handlet om poengtapene. Charlton har i flere av kampene spilt godt nok til å få med seg resultater, men mange ble frustrerte over vingling i formasjon og spillestil gjennom disse fem kampene.

  I påvente av endelig bekreftelse fra klubben selv kan man spekulere i hvem som tar over jobben på The Valley. Ikke at det er et populært valg, men vi tar med oss at den tidligere Bristol City og Sunderland-manageren Lee Johnson fikk sparken i skotske Hibernian i dag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen