More

  Ryktebørsen

  I dag slippes spilleplanen for kommende Premier League-sesong, men noen utvalgte rykter ryddes det uansett plass til. Ryktebørsen torsdag inneholder gjengangere, men også et knippe nye navn.

  Manchester United har lenge blitt koblet til målmaskin Harry Kane, men ifølge The Guardian vil overgangspakken for Tottenham-angriperen bli i heftigste laget. Det samme gjelder Napoli-angriper Victor Osimhen, mens det nå heller er Atalanta-dansken Rasmus Højlund som troner på toppen av prioriteringslista. Kjenner vi engelske tabloider rett (og det gjør vi), så kan situasjonen være en helt annen i morgen, fredag.

  Blackpool-angriper Jerry Yates er ikke spesielt interessert i å spille tredjedivisjonsfotball med The Seasiders, og 26-åringen er nå på flyttefot. Og det mangler ikke interesse for angriperens tjenester. Leicester, Sunderland, Coventry, West Bromwich og nyopprykkede Luton meldes alle å grave i lommeboka.

  Vi gjorde onsdag en forsiktig gjennomgang av Chelseas spillerstall, men synsing om hvem som kan bli tatt inn- og ut av Chelsea-stallen når Mauricio Pochettino skal sette sitt preg på spillerstallen. I dag mener tabloidene å vite at Arsenal skal ligge langflate etter Kai Havertz. Vi ville tatt ryktene med en klype salt eller tre.

  Ryktebørsen Kai Havertz Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Kai Havertz Til Arsenal?

  Den 21-årige Almeria-angriperen El Bilal Toure meldes å stå på blokka i både Burnley og Bournemouth. Ryktet virker noe søkt, da ivorianeren så sent som i september skrev seksårskontrakt med den spanske toppklubben. På ryktebørsen fikk han uansett plass, alltids noe.

  Champions League-klubben Newcastle United skal være nær avtale med Inters 26-årige midtbanespiller Nicolo Barella. Landslagsspilleren ble forrige sesong kåret til Serie A’s beste midtbanespiller, og lenge virket Liverpool fremst i køen for hans signatur. Den gang ei.

  Ryktebørsen Nicolo Barella Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Nicolo Barella På Vei Til Newcastle

  Det ligger an til budkrig om Brightons Moises Caicedo, med Arsenal og Chelsea fremst i køen. Tipset er at midtbanesliteren havner i Chelsea, mens Arsenal får tilslaget på Declan Rice. Fasit foreligger i løpet av sommeren.

  David Raya er ettertraktet, og Brentford virker å innrømme nederlag i kampen for å beholde den spanske burvokteren. Alt tyder på at Raya neste sesong vokter målet for Tottenham. Brentford gjorde for øvrig onsdag sitt første kjøp for sommeren, da de sikret seg Kevin Schade på permanent overgang fra Freiburg.

  Som nevnt da vi tidligere denne uken hadde en oppsummering av Nottingham Forest-stallen, er Brennan Johnson en het potet i sommervinduet. Everton og Wolves ble da tippet å skulle by på angriperen, men i dag meldes det at nevnte Brentford allerede har fått avslag på bud i størrelsesorden 30 millioner pund. The Bees trenger en erstatter for lantidssuspenderte Ivan Toney, men det må nok graves atskillig dypere i lommeboka om man skal få tilslaget på den kjappe og målhungrige skogvokteren.

  Ryktebørsen: Brennan Johnson, Nottingham Forest
  Ryktebørsen: Brennan Johnson Er En Het Potet I Vinduet

  Også Evertons spillerstall har vi tatt en kikk på denne uken, og fokus var da på forsterkninger som måtte hentes inn i løpet av sommeren. På dagens ryktebørs er det imidlertid bud på nåværende Toffes-spiller som prioriteres. Amadou Onana skal være ønsket av Chelsea (hvem ellers) og Blues-ledelsen sies å ville by 55 millioner pund. Minner mistenkelig om et hjemmesnekret rykte.

  Liverpool tjuvstartet sommervinduet da de sikret seg verdensmester Alexis Mac Allister til innbruddspris fra Brighton, før de denne uken har bekreftet at høyreback Calvin Ramsey neste sesong vil være utleid til Preston North End. Nye rekrutter skal fortsatt inn, til midtbane og forsvar. 22-åringene Manu Kone (Borussia Mönchengladbach) og Khéphren Thuram (Nice) skrives mye om, akkurat som den anvendelige Bayern-forsvareren Benjamin Pavard. Liverpool har imidlertid skaffet seg rykte for å dra kaniner opp av hatten, så hvem vet?

  Ryktebørsen Manu Kone Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Liverpool Jakter Nye Midtbanespillere

  Aston Villa linkes atter en gang til Villarreal-angriper Nicolas Jackson. West Ham skal også stå i 21-åringens kø av interessenter.

  James McAtee gjorde formidabelt låneopphold i Sheffield United, der han forrige sesong bidro til Premier League-comeback for The Blades. Klubben fra stålbyen sto klare for nytt lån, men ryktene sies nå at Pep Guardiola akter å gi ham muligheten for å spille seg inn i Manchester City-laget. Ikke bare enkelt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen