More

  Travelt Everton-vindu

  I år som i fjor endte det med nedrykkskamp for Everton. Økonomien er anstrengt, og Sean Dyche kan ikke velge fra verken øverste eller nest øverste hylle når han gjennom sommeren skal stable på bena et lag som neste sesong skal leve et mer komfortabelt Premier League-liv.

  Jordan Pickford var igjen sesongens beste Toffees-spiller, men landslagskeeperen kan fort ende opp i ny klubb i løpet av sommeren. Manchester United er av klubbene som ønsker seg Pickford i stallen før neste sesong. Joel Robles (32) kan gjøre comeback på Goodison etter nedrykket med Leeds, men han vil i så fall bare erstatte Asmir Begovic som i disse dager forlater Merseyside.

  Bedre Enn Sitt Rykte: Jordan Pickford Reddet Everton, Med Flere Verdensklasseprestasjoner
  Bedre Enn Sitt Rykte: Jordan Pickford Var Viktig I Evertons Jakt På Ny Kontrakt

  En ny potent sisteskanse må hentes om Pickford reiser, og det kreves så definitivt forsterkninger også i andre enden av banen.

  Om Pickford (i tett duell med Tarkowski, McNeil og Doucoure) forrige sesong var sitt lags bestemann, så var Neal Maupay et totalt bomkjøp. Dominic Calvert-Lewin er bare unntaksvis skadefri og/eller i form, og det fantes ikke forrige sesong noe nær gode nok alternativer på topp.

  En ny spiss (eller tre) må inn i løpet av sommeren, og Coventry-svensken Viktor Gyökeres virker å stå helt øverst på ønskelista. Det vil imidlertid bli hard kamp om den løpsvillige svensken, som forrige sesong var beste poengplukker (31) i The Championship. Wolverhampton (som var eneste PL-klubb med færre scoringer enn Everton) kan bli tøffeste engelske utfordrer, men Sporting fra Lisboa sies å være nærmest kontrakt med 25-åringen.

  Viktor Gyökeres, Coventry
  Viktor Gyökeres, Er Ønsket Av Halve Premier League, Inkludert Everton

  Tom Cannon slo godt fra seg på lån i Preston North End, men er ikke forventet å bli en del av løsningen i Everton kommende sesong. Den offensive Rangers-duoen Alfredo Morelos og Ryan Kent blir også nevnt som mulig nye Everton-spillere. Morelos har vært toppscorer i fire av sine seks sesonger i Rangers, men den temperamentsfulle colombianeren er også den som har pådratt seg flest røde kort under sitt opphold i Glasgow. Som lettbente og gode Kent er han tilgjengelig på free transfer, noe som betyr at flere enn Everton står klare til å snappe dem opp.

  Travelt Everton-Vindu Ryan Kent Everton
  Ryan Kent Forlater Rangers

  Palace-angriper Jean-Philippe Mateta blir også nevnt som et mulig Everton-kjøp i sommer, men det spørs vel om ikke Sean Dyche må grave dypere enn som så om det neste sesong skal kunne kjempes høyere på tabellen. Mateta står med totalt 10 scoringer på 67 kamper for The Eagles, mens det forrige sesong ble notert bare to Premier League-scoringer.

  Helt sikkert er det at overgangsvinduet blir av avgjørende betydning for The Toffees.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen