More

  Ettertraktet Nottingham Forest-angriper

  Brennan Johnson var en særs viktig bidragsyter da Nottingham Forest sikret seg fornyet Premier League-status, og det er garantert mer i vente fra 22-åringen. Suksessen har imidlertid også ført til kø av klubber som ønsker seg den hurtige angriperen. Aston Villa og Everton skal begge være svært interessert i kjøp av spilleren som har gått gradene hos skogvokterne.

  Johnson fikk sitt gjennombrudd i Nottingham Forest’ opprykksesong, da han bidro med 19 scoringer og ni målgivende pasninger, inkludert nettkjenning i begge play off-kampene mot Sheffield United.

  LES OGSÅ: Travel overgangssommer for Everton

  Debut-sesongen i Premier League ble tatt på strak arm, der han bidro med ti scoringer i alle turneringer. Fjoråret ga også tre kamper for Wales i VM. Kan hende ikke så rart beilerne lager kø utenfor City Ground, men mye tyder uansett på at den unge angriperen blir værende i klubben hvor han er elsket av fansen, og hvor han har et utmerket forhold til manager Steve Cooper.

  Det er tunge stunder i Nottingham by akkurat nå, men klubbens styre og stell må uansett forberede seg på ny sesong. Og det er stor ryddejobb som skal gjøres, etter en forrige sesong hvor svimlende 30 nye spillere ble hentet inn. Flere av disse har nå returnert hjem til moderklubb etter endt låneopphold, men fortsatt er det avgjørelser som må tas.

  Håp om Henderson-kjøp

  Ettertraktet Nottingham Forest-Angriper Dean Henderson Nottingham Forest
  Ettertraktet Nottingham Forest-Angriper 5

  Dean Henderson, Ethan Horvath og Wayne Hennessey er keepetrioen man står med, men mest sannsynlig er sistnevnte ferdig på City Ground. Mye tyder på at Henderson blir hentet på permanent kontrakt fra Manchester United. 22-årige George Shelvey kan bli ny tredjekeeper, etter flere sesongers utlån.

  Coady ryktes til Nottingham Forest

  Ettertraktet Nottingham Forest-Angriper Conor Coady Nottingham Forest
  Nottingham Forest-Aktuell: Conor Coady

  Forest har defensivt kjøtt på beina, med Felipe, Moussa Niakhate, Serge Aurier, Harry Toffolo, Neco Williams og Willy Boly av de som kan gjøre jobb i forsvaret. Steve Cook, Scott McKenna og Omar Richards går alle usikker sommer i møte. Conor Coady ryktes å kunne bli ny mann inn i midtforsvaret.

  Kortvarig Shelvey-eventyr

  Ettertraktet Nottingham Forest-Angriper Jonjo Shelvey Nottingham Forest
  Nedtur: Jojno Shelvey Har Ikke Hatt En Heldig Start På City Ground

  På midtbanen er Ryan Yates, Orel Mangala, Cheikou Kouyate og Danilo sikre kort, mens Remo Freuler, Jonjo Shelvey og Lewis O’Brien er av flere usikre kort. Jack Colback er bekreftet ferdigspilt i Forest-drakta. Leeds-spiller Tyler Adams linkes inn.

  Som far, så sønn

  Ettertraktet Nottingham Forest-Angriper Sydney Van Hooijdonk Nottingham Forest
  I Fars Fotspor: Sydney Van Hooijdonk Får Ikke Tillut I Bologna, Og Var Forrige Sesong På Lån I Heerenveen

  På topp har trioen Taiwo Awoniyi, Brennan Johnson og Morgan Gibbs-White lagt bak seg en flott sesong, og alle antas å ta nye steg i Forest-drakt neste sesong. Om det da ikke tikker inn bud i en størrelsesorden Forest-ledelsen ikke kan ta seg rår til å takke nei til. Chris Wood hadde ingen heldig første sesong på City Ground, mens Sam Surridge og Gustavo Scarpa også virker å ha lang vei frem til førsteelleveren. Spesielt når Forest nå også linkes til Bologna-angriper Sydney van Hooijdonk – som kan ende opp med å følge i sin fars fotspor.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen