More

  Ryktebørsen: Ulv, Ulv

  Wolves har lagt skuffende sesong bak seg, og manager Julen Lopetegui bestemte seg tidlig for å gjøre forandringer i stallen i sommer. Ulvene vil garantert figurere hyppig på ryktebørsen fremover.

  Så langt har spillere som Ruben Neves, Conor Coady, Joao Moutinho, Adama Traore og Diego Costa forsvunnet ut, og flere vil følge. Max Kilman er ønsket av Napoli, mens Brentford skal ha fått aksept for bud på Nathan Collins. Boubacar Traoré og Matheus Cunha er gitt permanent kontrakter etter forrige sesong å ha vært på lån, men for øvrig er det ikke gjort noen handler.  Fansen roper ulv, ulv, og det begynner jo så smått å haste for Wolves, som også har måttet avlyse sin planlagte treningsleir i Sør-Korea.

  Josko Gvardiol kan bli verdens dyreste forsvarsspiller. Manchester City skal ha lagt bud pålydende 86 millioner pund, og partene skal allerede ha kommet til enighet om personlig kontrakt. Harry Maguire kostet 80 millioner da han ble hentet til United, og den engelske landslagsstopperen er ganske sikkert fornøyd med å bli kvitt merkelappen som dyrest. Maguire har selv vært å finne på ryktebørsen i sommer, og fortsatt er det usikkert om han blir værende på Trafford.

  Ryktebørsen: Ulv, Ulv Josko Gvardiol Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Ulv, Ulv 4

  Skulle Gvardiol ende opp i City, vil Leipzig ha solgt tre av sine bærebjelker i løpet av bare noen uker. Christopher Nkunku ble som kjent solgt til Chelsea, mens Dominik Szoboszlai søndag ble bekreftet klar for Liverpool. Tyskernes klubbkasserer gnir seg i hendene, men samtidig må det nå hentes erstattere.

  Tottenham styrket forrige uke laget med James Maddison, og nestemann inn portene virker å bli Manor Solomon. Den anvendelige 23-åringen gjorde imponerende låneopphold i Fulham forrige sesong, og er tilgjengelig på free transfer fra Shakhtar Donetsk. Ryktebørsen sier den offensive midtbanespilleren vil gjennomgå legesjekk i Spurs-land denne uken.

  Ryktebørsen: Ulv, Ulv Manor Solomon Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Ulv, Ulv 5

  Tilbake til City, og midtstoppere. Gvardiol inn, vil trolig bety at Aymeric Laporte forsvinner ut. Franskmannen, som bærer det smått imponerende fulle navnet Aymeric Jean Louis Gérard Alphonse Laporte, er ønsket av en drøss med klubber i inn- og utland. 29-åringen har fortsatt ambisjoner om å spille Champions League, og Arsenal meldes langt fremme i køen.

  Conor Gallagher kan bli en av veeeldig mange som forlater Chelsea i sommer. Midtbanespilleren er ønsket av flere, inkludert Newcastle. Eddie Howe skal også ha kikkerten rettet mot Kalvin Phillips, som slet særs tungt i sin første sesong som Manchester City-spiller.

  Apropos spillere på vei ut av Chelsea; Lyon meldes langt fremme i køen av klubber som ønsker seg Christian Pulisic. En annen amerikaner, Tyler Adams, kan være på vei fra Leeds til West Ham.

  Ryktebørsen: Ulv, Ulv Jesse Lingard Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Ulv, Ulv 6

  Jesse Lingard er utmerket eksempel på spiller som rører bort karrieren i jakten på mest mulig penger. Angriperen satt en evighet som godt betalt benkesliter i Manchester United. Beviste at han faktisk var ganske god til å spille ball under låneopphold i West Ham, før han forrige sommer takket ja til høy lønn i Forest. Nå meldes han interessert i både PIF og godt betalt pensjonisttilværelse som soccer player i Miami.

  Lingards rake motsetning finnes i Sør-Korea. Den offensive midtbanespilleren har nylig takket nei til tilbud i USA, før han nå tilbyr seg å betale seg ut av kontrakten med Gangwon for å få spille for Celtic.

  Middlesbrough mislyktes med å ta seg til Premier League, men håper på bedre lykke kommende sesong. Michael Carrick skal ha blitt midler til å styrke stallen, og Brentfords 21-årige venstreving Alex Gilbert meldes på vei til Riverside. Overgangssummen opplyses å blen million pund.

  Vi avslutter med mandagens første bekreftede handel. Luton Town har bekreftet kjøpet av den danske forsvarsspilleren Mads Andersen fra Barnsley. 25-åringen går altså strake veien fra League One til Premier League. Frekt!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen