More

  Ryktebørsen 24. juli: Jimenez for Mitrovic

  Søndagens tyngste bekreftede overgang ble Harvey Barnes, som for 38 millioner pund forlot Leicester til fordel for Newcastle United. Helgen totalt sett var travel, og det kan loves flust med bekreftede transfers også denne uken. Ryktebørsen 24. juli inneholder da også navn på spillere som allerede er på vei til ny arbeidsgiver.

  Raul Jimenez har vært en skygge av seg selv etter den alvorlige hodeskaden han pådro seg i duell mot David Luiz i 2020. Fulham-ledelsen har imidlertid tro på at den 32-årige Wolves-angriperen fortsatt har mer å by på, og for 5 millioner pund virker han nå å bli Fulham-spiller. Hovedstadsklubben virker å innfri Aleksandar Mitrovic’ ønske om å reise til ørkenen for å motta en siste klekkelig lønnsutbetaling før karrieren er over, og da må nye scoringsgarantister inn.

  Ryktebørsen 24. Juli, Calvin Bassey
  Ryktebørsen 24. Juli: Calvin Bassey

  Mer Fulham. Hovedstadsklubben meldes å være i fremskredne forhandlinger om kjøp av Ajax-forsvarer Calvin Bassey. Mohammed Salisu kan også ende opp på Craven Cottage. Fulham-ledelsen ønsker seg også Chelseas Callum Hudson-Odoi, men møter hard konkurranse fra Lazio. Til slutt kan nevnes at The Cottagers håper å få hentet Demarai Gray fra Everton.

  Ryktebørsen 24. Juli: Wilfried Zaha
  Ryktebørsen 24. Juli: Wilfried Zaha

  Wilfried Zaha har fullført kontrakten med Palace, men Eagles-fansen har hatt brukbar tro på ny kontrakt når driblefanten gjennom sommeren har trent med sine tidligere lagkamerater. Stadig mer tyder imidlertid på at angriperen nå ender opp i Galatasaray.

  Les også: Fantasy-skolen, del 1

  Heller ikke på ryktebørsen 24. juli unngår vi Harry Kane. Tottenham-ledelsen har nemlig bestemt at Harry Kane skal selges i sommer, om ikke målgarantisten signerer ny Spurs-kontrakt. Manchester United-fansen øyner da nytt håp, men mer trolig er det da at landslagsangriperen ender opp i Bayern München.

  Den 19-årige Manchester City-vingen Carlos Borges virker på vei til West Ham. Overgangssum pålydende snaut 15 millioner pund skal være avtalt, men City krever også tilbakekjøpsrett som klausul i kontrakten.

  Ryktebørsen 24. Juli; Michael Olise
  Ryktebørsen 24. Juli; Michael Olise

  Chelsea skal ha lagt bud på Palace-ving Michael Olise, og 21-åringen skal allerede ha kommet til enighet om personlige betingelser med Blues-ledelsen.

  Les også: “Nye” Liverpool tar form

  West Ham virker å få napp på Ajax-spiller Edson Alvarez, mens de også virker å hente Divock Origi tilbake til Premier League.

  Alex Oxlade-Chamberlain forlot Liverpool i mai, men står fortsatt uten ny arbeidsgiver. Brentford og Besiktas er av dem som snuser på 29-åringen.

  Everton bekreftet i går at Villarreal-ving Arnaut Danjuma har signert på lån ut sesongen. Fortsatt håper man også å få napp på Almeria-angriper El Bilal Toure, men spissen er også ønsket av Atalanta – som jo virker å selge Rasmus Højlund til Manchester United.

  Leeds og Coventry håper begge å få kjøpt høyrebacken Milan van Ewijk fra Heerenveen. SuperLeeds virker å lede an i kampen om 22-åringens underskrift.

  Ryktebørsen 24. Juli: Iliman Ndiaye
  Ryktebørsen 23. Juli: Iliman Ndiaye

  Iliman Ndiaye har fortsatt ikke signert ny kontrakt med nyopprykkede Sheffield United, og flust interesserte kjøpere står klare med sjekkheftet. Marseille har lenge vært nevnt, men også Premier League-kollega Nottingham Forest meldes å ligge langflate etter angriperen.

  Chelseas 19-årige midtbanespiller Harvey Vale skal være ønsket av Queens Park Rangers. Vingløperen hadde ikke spesielt stor suksess på lån i Hull forrige sesong, men QPR mener å vite at hans kvaliteter kan komme til nytte på Loftus Road.

  Ryktebørsen 24. Juli; Joao Palhinha
  Ryktebørsen 24. Juli; Joao Palhinha

  Joao Palhinha har lenge stått på ønskelista i flere Premier League-klubber, og Fulham sies nå å være villige til å lytte til bud pålydende over 60 millioner pund. Liverpool og West Ham er av dem som sitter klare til å forhandle om den 28-årige portugiseren.

  Les også: Aston Villa knuste overgangsrekorden

  Kun 18 dager til avspark i Premier League. Bestill ditt Tipsbladet-abonnement i dag, og motta vår innholdsrike ligastart-spesial før det braker løs.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen