More

  Aston Villa med overgangsrekord

  Emiliano Buendia ble sommeren 2021 tidenes dyreste Aston Villa-spiller, da han ble hentet fra Norwich for 33 millioner pund. Den rekorden ble regelrett knust lørdag.

  Leverkusen-ving Moussa Diaby hadde tilbud om tullete mye penger for å melde overgang til ørkenfotball, men ville heller fokusere på fotball. Til Villa-fansens store glede. Villa og Leverkusen kom til enighet om overgangssum pålydende drøyt 59 millioner pund, og lørdag ble den 24-årige midtbanespilleren presentert med langtidskontrakt.

  LES OGSÅ: Status på overgangsvinduet i The Championship

  Diabys overgang til Villa ble lørdagens mest kostbare, men det var ikke den eneste bekreftede overgangen som ble notert lørdag. Coventry fortsetter å styrke laget med hjelp fra pengene de fikk for å selge Victor Gyökeres til Sporting Lisboa (for om lag 20 millioner pund), og lørdag ble forsvarsspilleren Bobby Thomas hentet fra Burnley for to millioner pund. Dette var Coventrys sjette nykommer for sommeren.

  ALLE BEKREFTEDE OVERGANGER I PREMIER LEAGUE OG EFL – OPPDATERES DAGLIG

  Aston Villa Med Overgangsrekord Bobby Thomas Aston Villa
  Aston Villa Med Overgangsrekord 2

  -Bobby er en talentfull spiller, som har vist seg frem på lån i klubber som Bristol Rovers og Barnsley. Vi er veldig glade for å ha ham om bord, sier Sky Blues-boss Mark Robins til klubbens hjemmesider.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen