More

  Premier League: Nottingham Forest – Burnley

  En lang Premier League-helg er fortsatt ikke ferdigspilt. For første gang siden sesongens 1970-1971 skal i kveld Nottingham Forest og Burnley spille om poeng på høyeste nivå.

  Vi stilte forrige uke spørsmålet om hvor det skulle smelle, i helgens favorittpregede runde. Fasiten er klar, og svaret må bli at det ikke smalt. Flere av forhåndsfavorittene var imidlertid involvert i nestenulykker.

  Liverpool var heldige som unngikk mer enn ett baklengsmål i en horribel førsteomgang på besøk i Wolverhampton. 0-1 var til å leve med, og andreomgangen var av et kaliber som gjorde at poengene fortjent ble med hjem til Merseyside.

  Tottenham var under med 0-1 frem til åttende overtidsminutt hjemme mot Sheffield United, men en heseblesende sluttspurt ga uansett tre poeng. Sågar gjennom scoring og målgivende pasning av utskjelte Richarlison.

  Manchester United røk på hjemmetap mot Brighton, mens Chelsea måtte nøye seg med 0-0 på besøk i Bournemouth, men slik sesongen har utviklet seg var jo ikke dette noen store overraskelser.

  Nottingham Forest – Burnley

  City Ground, mandag 20.45
  Odds fra Norsk Tipping: 2,10 – 3,45 – 3,30

  Premier League: Taiwo Awoniyi
  Premier League: Taiwo Awoniyi Leverer Varene For Forest Denne Sesongen

  Seks poeng fra fire kamper for Forest, som allerede har møtt Arsenal, Chelsea og Manchester United på bortebane. Det er langt foran skjema for Steve Coopers mannskap, som forrige sesong tok nær alle sine poeng hjemme på City Ground. Handlet flust med spillere i innspurten av vinduet, og vil bare bli sterkere utover høst og vinter.  Må i kveld klare seg uten Danilo, mens Serge Aurier og Anthony Elanga begge blir testet før avspark. Kan stå med tre seirer etter fem runder, noe de ikke klarte før etter 15 ligarunder forrige sesong. Taiwo Awoniyi har hanket inn målpoeng i alle sine siste åtte ligakamper.

  Premier League: James Trafford
  Premier League: James Trafford Og Burnley Står Med 3-11 I Målscore Fra Sesongens Tre Første Kamper, Alle På Hjemmebane

  Også Burnley har handlet godt med spillere i sommervinduet, men Vincent Kompany har så langt ikke funnet rett melodi for sitt nybygg. City, Villa og Tottenham er tøffe motstandere, men Burnley har møtt dem alle på eget gress – og ikke vært i nærheten av poeng. Det er tung kost etter kjøp av 15 spillere for totalt over £100 millioner. Michael Obafemi, Hjalmar Ekdal og Darko Churlinov er skadet. Slo Forest 1-0 i ligacupens andre runde, på City Ground i august. Kan i kveld tangere uønsket klubbrekord, med tap i sesongens alle første fire Premier League-kamper.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen