More

  Premier League: Hvor smeller det?

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Liverpool, Fulham, Tottenham, Newcastle, Chelsea og Arsenal; alle er de store oddsfavoritter før helgens Premier League-runde. Noen enkel vei til tre poeng blir det imidlertid ikke for noen av dem. En skrell eller tre er ikke usannsynlig, men manges øyne vil nok uansett rettes mot oppgjøret mellom Manchester United og Brighton på Old Trafford. United har ikke fått sesonginnledningen de ønsket seg, og etter forrige rundes overtidstap mot Arsenal i hovedstaden trengs det nå tre poeng. Mot høytflyvende Brighton er det imidlertid intet som kan garanteres.

  Innholdsrik pause

  Premier League: Virgil Van Dijk
  Kranglefant: Virgil Van Dijk Protesterte Lenge Og Vel Før Han Forlot Banen Mot Newcastle

  Det har vært pause i Premier League, og ting har skjedd. Virgil van Dijk er gitt ekstra karantene og saftig bot etter utbruddet i forbindelse med det røde kortet mot Newcastle. Philippe Coutinho har lagt karrieren på hylla, og flyttet til Saudi. Manchester United-ving Antony er beskyldt for fysisk mishandling av tidligere kjæreste, og brasilianeren er midlertidig suspendert. Rekordkjøpet og kjempefloppen Nicolas Pepe er omsider borte fra Arsenals lønnsbudsjett, mens Everton er i ferd med å få på plass etterlengtede nye investorer som kan føre til lysere tider på Goodison – og etter hvert ny arena.

  Hammers jakter ny skalp

  Nå begynner alvoret igjen, og det er en spennende Premier League-helg i vente. West Ham har allerede slått Chelsea og nevnte Brighton denne sesongen, og nå venter en regjerende mester som har tatt full pott fra alle sine første fire kamper. Kan David Moyes og hans menn ta enda en stor skalp, og da samtidig gi håp til lagene som ønsker å utfordre Peps stjernegalleri? Slett ikke umulig slik West Ham har fremstått denne sesongen.

  Premier League: Lucas Paqueta
  Mestermøte: Lucas Paqueta Og West Ham Er Nykronede Europacupmestere. Denne Helgen Venter En Annen Fersk Europacupvinner

  City kan virke umulige å hanskes med, men de himmelblå har altså bare lyktes å vinne én av sine siste fire mot West Ham på London Stadium. Ward-Prowse & Co skal ikke avskrives. Duellen mellom nr. 1 og 4 på Premier League-tabellen blir helgens toppkamp.

  Les også_ LSK holder liv i titteldrømmen

  Liverpool til ulvene

  Liverpool er en av helgens store oddsfavoritter i Premier League. Klopps utvalgte har allerede unnagjort bortekamper mot Newcastle og Chelsea, men står likevel med ti poeng fra første tolv mulige. Nykommerne har glidd godt inn i laget, mens Darwin Nunez nå virker å være mye mer enn kaptein kaos, som han ble kalt etter sin første sesong på Anfield. Offensivt finnes det flust med alternativer, og helt bakerst har man ligaens beste sisteskanse.

  Premier League: Nelson Semedo, Wolves
  Favoritt I Fare: Wolves Slo Liverpool 3-0 På Molineux Forrige Sesong

  Nå reiser de røde til bortekamp mot et Wolves som henger i tauene. Ulvene hadde en tung oppkjøring, og mistet både manager og flust med støttespillere kort tid før avspark ny sesong. Står med tre tap fra første fire, men slo altså Liverpool 3-0 på Molineux forrige sesong.

  Hvor smeller det?

  Sheffield United er tippet nord- og ned, men innspurten av overgangsvinduet var imponerende. Har vist stadig bedre takter, men står altså med totalt ett poeng fra første fire kamper. Og nå venter et Tottenham som regelrett flyr. Chelsea og Newcastle er også oddsfavoritter, før de denne helgen skal opp mot henholdsvis Bournemouth og Brentford.

  Premier League: Moises Caicedo
  Favoritt I Fare #2: Moises Caicedo Og Chelsea Har Ikke Funnet Formelen

  Verken Chelsea eller Newcastle har imidlertid imponert, og begge røk på tap i forrige runde. Verken The Cherries eller Brentford skal avskrives. Og hva med Luton? Premier League-debutanten har tapt sine første tre kamper, før turen denne helgen går til Craven Cottage. Fulham har bare vunnet én av sine første fire, og bare Burnley har sluppet inn flere mål enn hovedstadslaget. Luton spurtet godt mot West Ham i forrige runde, og Hatters-fansen håper det nå er tid for et aller første Premier League-poeng.

  Premier League-tipsene

  Premier League: Jordan Pickford
  Toffees-Spesial: Jordan Pickford Og Everton Har Taket På Arsenal Hjemme Foran Egne Fans

  Fullklaff på tipsene i forrige runde, da vi ga tillit til Brighton (2,50) mot Newcastle og Liverpool (1,65) mot Villa. Klarer vi det igjen? Everton er ubeseiret fra siste fem hjemme mot Arsenal, og fire av dem er vunnet. Må prøves igjen, til skyhøy odds. Dette er tross alt kampen Gunners-fansen alltid frykter. Oppgjøret mellom United og Brighton virker åpen, men H-oddsen frister. Rasmus Højlund scorer i sin første Premier League-kamp fra start? Dansken virket frisk i innhoppet mot Arsenal og kan bli en viktig bidragsyter.

  FAVORITTEN:

  Manchester United – Brighton

  TIPS

  H til 2,15 i odds hos Norsk Tipping

  LURINGEN:

  Everton – Arsenal

  TIPS

  H til 5,70 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen