More

  LSK holder liv i drømmen

  De ble onsdag spilt toppkamp i Toppserien, da Vålerenga fikk besøk av erkerival LSK på Intility Arena. Vålerenga trengte tre poeng for å passere Rosenborg på tabellen, og det så lovende ut da det allerede etter 35 minutter sto 2-0 til hjemmelaget. Revansj for 0-2-tapet i LSK-hallen i juni var under oppseiling, men nei. Emma Stølen Godø utliknet kort tid etter pause, og i fjerde overtidsminutt kom scoringen fra Thea Kyvåg som satte ytterligere spiss på tittelkampen.

  Emma Stølen Godø, Lsk
  Viktig Redusering: Emma Stølen Godø, Lsk

  Rosenborg, som er trukket 1 poeng for brudd på klubblisensreglementets finansielle oppfølgingssystem, topper fortsatt tabellen, Det skiller bare ett poeng ned til Vålerenga, men LSK holder nå også liv i drømmen. Lillestrøm-jentene har hanket inn 16 av siste 18 mulige poeng, og har bare seks poeng frem til tet.

  Les også: Tipsbladet fredag – full pakke!

  LSK av flere tunge oddsfavoritter

  Det er tre utfordrere til tittelen, når alle lag nå endelig står med likt antall spilte kamper. De tre blir alle store oddsfavoritter denne helgen. Serielederen møter et formløst Røa på bortebane, Vålerenga besøker Åsane, mens LSK får besøk av et Lyn-lag som nå er i faresonen på nedre halvdel. Det vil være høyrisiko å spille noe annet enn favorittseirer i disse tre oppgjørene. Det til tross for at LSK tapte den ene av de to tidligere kampene mot Lyn denne sesongen, sågar med to måls margin.

  Avaldsnes med kniven mot strupen

  Det er ikke bare i tittelkampen det nå står atskillig på spill. Også i bunnstriden er det jevnt og spennende når bare syv serierunder står igjen å spille. Avaldsnes kom til kort i bunnoppgjøret mot Åsane, og er nå tabelljumbo. Denne helgens venter hjemmekamp mot Brann, og da et Brann-lag som med tid og stunder har funnet formen. Etter onsdagens overbevisende 4-0-seier mot Stabæk har rødtrøyene notert fire strake seirer, og de tre siste sågar uten et eneste baklengsmål.

  Redisch Kvamme, Brann
  Avgjørende: Redisch Kvamme Scoret Og Bidro Med Tre Målgivende Da Brann Banket Stabæk

  Scoringer i sikte

  Avaldsnes klarte 0-0 i sesongens første hjemmekamp mot Brann, men noe sier oss at det blir tøffere denne gang. Arna-Bjørnar klinket til med 3-0-seie mot Røa, og aner nå håp om å overleve. Helgens bortekamp mot et formløst Stabæk blir av avgjørende viktighet. Dette blir lagenes tredje møte denne sesongen, og respektive hjemmelag har vunnet de første to med henholdsvis 4-2 og 5-1. Om ikke annet virker det å være scoringer i sikte på Nadderud, men liten tvil om hvem som trenger poengene mest.

  Stine Hovland, Arna-Bjørnar
  Målfest: Ofte Mye Scoringer Når Stine Hovland Og Arna-Bjørnar Er I Aksjon

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen