More

  Premier League: Fulham – Chelsea

  Det har vært en hektisk og innholdsrik Premier League-runde, men vi er fortsatt ikke ferdige. I kveld dukes det nemlig for London-derby. Og det er to hovedstadslag med tunge problemer som barker sammen på Craven Cottage. For både Fulham og Chelsea er det offensivt skoen trykker som mest, når de begge står med fem scoringer fra første seks ligarunder.

  Les også: Alt VAR bedre før

  Ingen Mitro-erstatter

  Marco Silva og Fulham er foran Chelsea på tabellen, men som spådd har laget slitt med å erstatte Aleksandar Mitrovic og hans scoringsappetitt. Raul Jimenez ble uventet hentet inn for å erstatte serberen, men her må Silva ha sett noe ingen andre så.

  Jimenez scoret 57 mål på 166 kamper for Wolves, men har ikke vært i nærheten av sitt beste etter den alvorlige hodeskaden han pådro seg i 2020. Han scoret bare 6 mål på sine 49 siste Premier League-kamper for Wolves, og etter å ha gått uten målpoeng i sine første seks som Fulham-spiller, står meksikaneren nå med 29 strake Premier League-kamper uten scoring.

  Fortsatt er han imidlertid i Silvas førsteellever.

  -Han er fortsatt i fremgang. Han får spilletid, og han gjør det grunnet stadig gjør de rette tingene. Han gjør sitt ytterste hver eneste dag, både på trening og i kamp, sa Silva etter det målløse oppgjøret mot Palace forrige helg.

  Iwobi bidrar

  Bare to lag har notert færre scoringer enn Fulham og Chelsea, som begge står med fem scoringer fra første seks kamper. Også i midtukens ligacupoppgjør mot Norwich slet Fulham med uttellingen. Alex Iwobi scoret i sin første kamp fra start etter overgangen fra Everton, mens også Carlos Vinicius kom på scoringslista i 2-1-seieren mot Championship-kanariene, men nok en gang ble det skuslet bort et stort antall målsjanser.

  Premier League
  Premier League: Alex Iwobi Er Hentet Fra Everton, Og Har Umiddelbart Vist Seg Nyttig

  -Vi leverte tidvis gode øyeblikk, men igjen slet vi med å omsette sjansene i scoringer. Det var uansett godt å se Iwobi gjøre så godt fra seg i debuten fra start. Han vil utvilsomt bli en viktig spiller for oss, sier Silva etter seieren og trekningen av Ipswich i neste ligacuprunde.

  Krise i Chelsea

  Det har vært godt med trafikk inn- og ut dørene på Stamford Bridge siden Todd Boehly i mai 2022 tok kontroll over Chelsea. Hele 27 spillere er siden da hentet til hovedstadsklubben, mens det også har vært 5 ulike managere som har forsøkt å styre skuta. Det siste årets resultater gjør det stadig vanskeligere å forstå sparkingen av Thomas Tuchel.

  Premier League
  Premier League: Enzo Fernandez Og Chelsea Sliter Tungt

  Færre Premier League-scoringer enn Leicester

  Det endte forrige helg med 0-1-tap hjemme mot Aston Villa, og Chelsea har nå gått målløse av banen i tre strake Premier League-kamper. Mot Nottingham Forest, Bournemouth og Villa. I 2023 står hovedstadsklubben dermed med totalt 24 Premier League-scoringer. Leicester, som denne sesongen spiller i The Championship har, til sammenlikning, 25 Premier League-scoringer.

  -Jeg er skuffet, men det står ikke på innsatsen. Vi skaper også sjanser, og det er bare et tidsspørsmål før det snur, sa manager Mauricio Pochettino etter forrige helgs nederlag.

  Fra vondt til verre

  Pochettino har rett i at laget skaper sjanser, men det har samtidig blitt en trend at målsjansene skusles bort. Og det finnes ingen garanti for at det vil snu med det første. Chelsea har allerede en lang skadeliste, før de nå også må klare seg uten Nicolas Jackson og Malo Gusto. Jackson har prestert å pådra seg fem gule kort fra sesongens seks første kamper, og må nå sone karantene. Det må også Gusto, etter sitt røde mot Villa.

  Villa vant for øvrig det meste av statistikker i forrige helgs batalje på Stamford Bridge. Villa vant skuddstatistikken 15-10, mens de hadde 7 avslutninger på mål mot Chelseas 4. Villa hadde også elleve cornere, mens Chelsea bare hadde fem.

  Fulham – Chelsea

  Premier League
  Premier League: Willian Og Fulham Vant 2-1 I Forrige Tilsvarende Møte Med Chelsea

  Craven Cottage, mandag 21.00
  Odds fra Norsk Tipping: 3,55 – 3,35 – 2,05

  Fulham var best, og burde vunnet hovedstadsbataljen mot Crystal Palace. Kampen endte imidlertid opp som nytt bevis for at The Cottagers vil slite med å score mål etter sommerens offensive forandringer. Raul Jimenez er alt annet enn en fullgod erstatter for Aleksandar Mitrovic, og det er tynt med mulige alternativer. Klubbens syv siste ligamål er scoret av syv ulike spillere. Tok fire av seks mulige poeng mot Chelsea forrige sesong, da det endte med 2-1-seier på Craven Cottage. Tosin Adarabioyo og Adama Traore er skadet, mens Kenny Tete er usikker.

  Mauricio Pochettino gjentar at han er involvert i et langtidsprosjekt som Chelsea-manager, men fem poeng fra første seks kamper er uansett langt fra godt nok. Skaper målsjanser nok, men har ikke pålitelige målscorere i laget. Gikk lørdag målløse av banen for 13. gang i ligaspillet i 2023. Fem poeng fra første seks kamper er klubbens svakeste sesongstart siden 1978, da det endte med nedrykk. Totalt er kun 2 av siste 18 Premier League-kamper vunnet. Carney Chukwuemeka og Noni Madueke er tilbake, men Ben Chilwell, Romeo Lavia, Reece James, Christopher Nkunku og Wesley Fofana er skadet. Malo Gusto og Nicolas Jackson er suspendert.

  Tips:

  Flott uttelling på tipsene fra Premier League og The Championship denne helgen, og vi prøver en liten slant i innsats også i kveld. Fulham gikk ubeseiret fra forrige sesongs to kamper mot Chelsea, og det er vanskelig å se hvorfor Chelsea skal være friskmeldt siden da. 2,05 på Chelsea-seier er uaktuelt, og som i går prøves det en liten innsats på godt betalt poengdeling – til odds 3,35.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen