More

  Premier League: Aston Villa – West Ham

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun én kamp på programmet søndag, etter at det lørdag ble spilt Premier League-fotball fra 13.30 til nærmere midnatt. Manchester City, Liverpool og Newcastle sto alle igjen med tre poeng, men en eventuell vinner av Villa og West Ham vil i dag klatre til 5.plass på tabellen.

  Aston Villa har, for første gang siden 1983, sanket ti strake seirer hjemme på Villa Park, men siste tre mot West Ham på Villa Park er alle tapt. Seier i dag vil føre Villa til 19 poeng, mer enn de har hatt etter 9 kamper i en Premier League-sesong på 25 år.

  Aston Villa – West Ham

  Villa Park, søndag 17.30
  Odds fra Norsk Tipping: 1,87 – 3,70 – 3,80

  Premier League
  Mye Å Glede Seg Over: Villa-Fansen Har Hatt Mye Å Glede Seg Over, Spesielt På Villa Park

  Imponerende, om ikke veldig overraskende, god sesonginnledning av Aston Villa. Ble utklasset av både Newcastle og Liverpool, men har ellers gjort det meste riktig. Spesielt 6-1-seieren mot Brighton var imponerende, mens 1-1 i lokaloppgjøret mot Wolves i siste kamp før pausen nok var en ørliten skuffelse. 13-2 i målscore fra første tre hjemme på Villa Park, der man har vunnet alle sine siste ti i ligaspillet. Siste tre hjemme mot nettopp West Ham er imidlertid alle tapt.

  Emiliano Buendia og Tyrone Mings er langtidsskadet, mens også Alex Moreno og Jacob Ramsey er fraværende denne helgen. Nicolo Zaniolo meldes klar for spill – til tross for problemene han har skaffet seg med fotballforbundet i hjemlandet.

  Premier League: Jarrod Bowen, West Ham
  Premier League: Jarrod Bowen Har Scoret I Fire Strake Bortekamper

  Også West Ham har imponert i sesonginnledningen. Eneste nederlag har kommet mot Manchester City og Liverpool, og i siste kamp før landslagsuken ble det poeng mot Newcastle. David Moyes har gått ubeseiret ut av sine siste 14 kamper mot Aston Villa. Som Villa, vil også West Ham skrive rekord med seier i dag. Aldri tidligere har klubben stått med mer enn 17 poeng etter 9 Premier League-kamper.

  Hovedstadsklubben har scoret i alle sesongens åtte første ligakamper, og i syv av dem har man tatt ledelsen. Jarrod Bowen kan bli bare tredje West Ham-spiller med scoring i første fem Premier League-kamper på bortebane. Aaron Cresswell og Ben Johnson er begge tilbake i trening, men tvilsomt om noen av dem blir å se i dag.

  Premier League-Tips

  West Ham har god innbyrdes statistikk, men Villa virker akkurat nå ustoppelige på eget gress. 1,87 på hjemmeseier er helt klart spillbart.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen