More

  Premier League: Ny ligaleder igjen, og igjen

  To mål av Mo Salah ga Liverpool tre fortjente poeng i byderbyet mot Everton. The Toffees ble redusert til ti mann da Ashley Young etter en halvtimes spill fikk et fortjent andre gule kort, og etter dette var det aldri noen vei tilbake for bortelaget på Anfield.

  Premier League
  Premier League-Runden: Mo Salah

  Salahs første kom på straffespark, før han rett før slutt ble servert av innbytter Darwin Nunez. Tre poeng var nok til å klatre til topps på Premier League-tabellen, men som meldt vil det i løpet av helgen kunne bli fire ulike lag som innehar tetplassen på Premier League-tabellen.

  Måltørken er over

  Erling Braut Haaland har vært beskjeden foran mål den siste måneden, men i dag var nordmannen på farten igjen. Manchester City tok umiddelbart kontroll hjemme mot Brighton, og etter bare syv minutter ga Julian Alvarez hjemmelaget ledelsen. Rett før 20 minutter spilt var det så Haalands tur, og denne gang gjorde den norske spissen noe så sjeldent som å dunke ballen i nettet fra utsiden av sekstenmeteren.

  Brighton ble statist før pause, men kom på banen som et nytt lag etter hvilen. Og betalingen kom da Barcelona-lånet Ansu Fati skapte spenning med sin redusering da stadionuret viste kvarteret igjen å spille. Brighton ble også gitt flere muligheter til å utlikne, mot et stadig svakere City, men de himmelblå holdt ut – til tross for sent rødt kort til Manuel Akanji -– og vippet da samtidig Liverpool ned fra tabelltopp.

  Wood tilbake i varmen

  Chris Wood har slitt tungt etter overgangen fra Newcastle til Nottingham Forest, men i Taiwo Awoniyis skadefravær benyttet spissen seg i dag av muligheten til å stjele overskriftene. 31-åringen spilte sin bare sjette Premier League-kamp for skogvokterne, men i dag lyktes han.

  Premier League
  Premier League-Runden: Chris Wood Ble Tomålsscorer, Men Luton Fikk Uansett Med Seg Poeng Fra City Ground

  Etter en målløs førsteomgang hjemme mot Luton, dunket Wood inn 1-0 straks etter sidebytte. 20 minutter senere var samme mann på plass igjen, da han elegant styrte inn en heading til 2-0. Som ved dagens første fulltreffer var Anthony Elanga nest sist på ballen. Spenning ble det uansett, da Chiedozie Ogbene snaue ti minutter før slutt kranglet inn reduseringen, og rett før slutt kom også 2-2-målet. Luton har hele tiden utviklet seg siden opprykket, og i dag var det Elijah Adebayo som i tredje overtidsminutt sikret poeng.

  Knallperler fra Brentford

  Premier League: Ny Ligaleder Igjen, Og Igjen Bryan Mbeumo 1 Premier League
  Suser Avgårde: Bryan Mbeumo Traff Hva Han Siktet På

  Brentford er vanligvis særs pålitelige hjemme foran egne fans, men ingen av denne sesongs fire første ble vunnet. I dag skulle det imidlertid løsne, og det var ikke småtterier av noen scoringer som ble levert. Både Bryan Mbeumo og Saman Ghoddos fant vinkelen med noen voldsomme knallperler av noen langskudd, og begge vil ende opp i en kåring nær deg. Burnley var under med 0-2 da Connor Roberts så rødt, og på 0-3 var det bare å tenke på hjemreisen.

  Hodemist

  Premier League: Ny Ligaleder Igjen, Og Igjen Lewis Cook Premier League
  Premier League-Runden_ Lewis Cook Kan Vente Seg Karantene Etter Dagens Springskalle

  Paul Tierney er dommeren som har delt ut flest røde kort denne sesongen, og dagens tredje var det aldri noen tvil om. I kampen mellom Bournemouth og Wolves ble det kort tid etter pause duket for krangel mellom hjemmelagets Lewis Cook og Hee-chan Hwang, og førstnevnte valgte å avslutte med en nedskalling av ulvenes toppscorer. Tierney trengte ikke betenkningstid før han dro frem det røde kortet.  Diminic Solanke sendte der Bournemouth i ledelsen, før Mathias Cunha utliknet for Wolves. Ulvene fant også tid til et seiersmål, gjennom innbytter Sasa Kalajdzic.

  Newcastle flyr høyt

  Premier League: Ny Ligaleder Igjen, Og Igjen Anthony Gordon Premier League
  Premier League: Ny Ligaleder Igjen, Og Igjen 6

  Ingen scorer flere mål enn Newcastle, og hjemme mot Crystal Palace i dag ble det levert tre fulltreffere allerede før pause. Jacob Murphy startet ballet, før også Anthony Gordon og Sean Longstaff bidro i målprotokollen før hvilen. Etter en drøy time spilt kom også et fjerde mål, denne gang ved Callum Wilson.

  Ny ligaleder

  City steg til topps på tabellen, men de blir ikke nødvendigvis liggende på topp veldig lenge. Arsenal gjør seg i skrivende stund klare for storkamp borte mot Chelsea, før Tottenham mandag kveld uansett kan sette skapet på plass for helgerunden.

  Premier League-resultatene:

  Liverpool – Everton 2-0
  Bournemouth- Wolves 1-2
  Brentford – Burnley 3-0
  Manchester City – Brighton 2-1
  Newcastle – Palace 4-0
  Nottingham Forest – Luton 2-2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen