More

  Oddstips: Sheffield Wednesday – Southampton

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Endelig dukes det for ligaåpning i England, og vi bidrar naturligvis med et oddstips på åpningskampen.

  EFL, med The Championship, League One og League tar avspark denne helgen, mens Premier League åpner ballet neste helg. Manchester City og Arsenal viser seg frem i kamp om sølvfat på Wembley søndag, men alvoret i toppdivisjonen begynner altså om én uke.

  To klubber i nye posisjoner, og begge med nyansatte manager, sparker i gang den engelske fotballsesongen i kveld. Nyopprykkede Wednesday får besøk av Southampton som forsvant motsatt vei.

  Opprykkerne Fra League One
  Oddstips: Josh Windass Har Nettopp Sendt Sheffield Wednesday Til Himmels. Ny Mulighet Kommer I Kveld

  Wednesday kom til kort i kampen om direkte opprykksplass i forrige sesongs tette duell mot Plymouth og Ipswich, men nådde fortjent opprykk via et underholdende og i overkant spennende play off. Semifinalen mot Peterborough ble historisk, mens også finalen mot Barnsley krevde mye fotball for å kåre en vinner.

  Feiringen av retur til The Championship ble imidlertid raskt lagt en demper på, da klubbens omdiskuterte eier Dejphon Chansiri bestemte seg for å avslutte samarbeidet med Darren Moore.

  Syv nye i Owls

  Xisco Munoz, som i 2021 ledet Watford til Premier League, er ny manager på Hillsborough. Spanjolen har bare vært sjef i en måned, men har allerede hentet inn seks forsterkninger. Forsvarsspiller Juan Delgado, Watford-angriper Ashley Fletcher og Gijon-forsvarer Pol Valentin er alle tidligere kolleger av Munoz, og ble hentet før tidligere Manchester United-spiller Di’Shon Bernard forrige uke ble sommerens femte nykommer. 

  Sjette- og syvendemann ankom dagen før sesongen sparkes i gang, da Bambo Diaby ble hentet fra Preston, mens den fotrappe vingløperen Anthony Musaba ankom fra Monaco.

  Nøkkelspillerne Josh Windass, Lee Gregory og Barry Bannan er fortsatt Owls-eiendom, men Wednesday tippes uansett å måtte grave dypt for ny kontrakt.

  Nytt Saints-kapittel

  Etter elleve strake Premier League-sesonger står Southampton nå foran et nytt kapittel. Verken Nathan Jones eller Ruben Selles var i stand til å stoppe nedturen etter avskjedigelsen av Ralph Hasenhüttl, og Russsell Martin er gitt oppgaven med å bygge nytt.

  Oddstips
  Oddstips Efl: Russell Martin Har Fått Ansvaret For Å Lede The Saints Tilbake Til Premier League

  Den tidligere Swansea-bossen har skaffet seg rykte for å levere attraktiv fotball, men stort ballinnehav har ikke gitt resultater å snakke om – verken i MK Dons eller Swansea. På St. Mary’s er det bare direkte retur til Premier League som er godt nok.

  Oddstips
  Oddstips: James Ward-Prowse Og Southampton Får Det Tøft På Hilsborough

  Mohammed Salisu, Mislav Orsic og Mohamed Elyounoussi er så langt de tyngste avgangene, men Romeo Lavia, Tino Livramento og James Ward-Prowse er som kjent også ønsket av Premier League-klubber. Lavia er sterkt ønsket av Liverpool, mens Livramento er på god vei til Newcastle. Kaptein gullfot kan imidlertid bli værende på St. Mary’s etter at West Ham virker å ha gitt opp kampen om midtbanespilleren.

  Den unge nordirske landslagsspilleren Shea Charles (Manchester City) og tidligere Swansea-back Ryan Manning er av fire spillere som er hentet til St. Mary’s i sommer. Det er lav odds for umiddelbar Premier League-retur, men det er langt frem for Russell Martin og hans menn. Som så mange andre managere skulle også Martin ønske vinduet stengte i dag. Man trenger heller ikke være manager for å synes det er en uting at det kan kjøpes og handles etter avspark.

  Sheffield Wednesday – Southampton

  Hillsborough

  Fredag 4. august kl. 21.00

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 2,85

  U: 3,25

  B: 2,20

  Oddstips:


  Klubbene antas å skulle kjempe i hver sin ende av tabellen, men mye spiller inn i sesongåpningen. Kveldens Oddtips gir seg da ikke selv. Wednesday vil grave dypt for å skaffe seg poeng foran egne fans i kveld, og de bør kunne bli belønnet. Tapte bare én av 23 hjemmekamper forrige sesong, mens Southampton vant 4 av 19 bortekamper i Premier League. Poengdeling vil være tilfredsstillende for begge lag. U blir spilt i sesongens første Oddstips fra EFL

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen