More

  Southampton går for Martin

  Engelske medier melder at Southampton går for ballbesittelse i The Championship neste sesong

  Flere engelske medier, deriblant BBC, melder at Southampton går for Russell Martin som ny manager når de skal starte livet etter nedrykket fra Premier League forrige helg.

  37-åringen har trent Swansea i to sesonger og endte på en tiendeplass i The Championship denne sesongen. Varierende resultater til tross, det har sett meget bra ut når det har fungert for waliserne. Russell Martin skulle reist til USA for et møte med Swanseas eiere denne uken da kontrakten hans nærmer seg slutten.

  Planen var å sikre seg lovnader om enkelte overganger og en strategi for veien videre i Swansea. Fjorårets sommer ble ikke som planlagt og Martin har gjennom sesongen vist sin frustrasjon over det han ser på som manglende satsing fra sine sjefer i Swansea.

  Southampton ønsker ballbesittelse

  Southampton Har Byttet Flere Managere Denne Sesongen
  Ralph Hasenhuttl Startet Sesongen Som Manager Før Han Ble Erstattet Av Nathan Jones.

  Southampton på sin side velger ikke å fortsette med Ruben Selles som manager på nivå to. Spanjolen ledet laget etter at Nathan Jones fikk sparken etter få måneder i klubben, og til tross for en god start endte det til slutt med nedrykk etter elleve år på øverste nivå.

  Nå virker det som at de går for Martin og hans ekstremt ballbesittende filosofi. Skal dette fungere hos The Saints trenger nok den tidligere Milton Keynes manageren tid. Det er Swansea et godt eksempel på.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen