More

  Oddstips: 4,50 er et saftig tilbud

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det dukes for SuperSøndag i Premier League, og det frister å levere et oddstips på Hamar. God uttelling på tipsene i går, da Coventry, WBA og Avaldsnes på hvert sitt hold innfridde – til god odds.

  Nye lodd i dag, og én kamp/odds som umiddelbart peker seg ut er Aston Villa borte mot Manchester United. Vel har United vist seg vanskelige å slå på Trafford i Premier League denne sesongen, men Villa har tross alt vært Premier League beste lag siden Unai Emery tok tømmene. Borteoddsen (4,60) på Trafford i dag kan vanskelig bli stående urørt.

  *Alt om dagens Premier League-kamper kan du lese her

  Dagens oddstips:
  Manchester United – Aston Villa
  Old Trafford
  Søndag 15.00

  Oddstips: 4,50 Er Et Saftig Tilbud Ollie Atkins Og Diego Dalot Oddstips,Norsktipping,Spilltips,Tipsbladet
  Ny Duell_ United Vant Cupmøtet På Trafford Tidligere I År

  Manchester United dominerte fra start, og virket på vei mot tre enkle poeng på besøk hos Tottenham torsdag kveld. Den gang ei. Ryan Masons pauseprat gjorde underverker for hjemmelaget, som dominerte etter hvilen. Det endte til slutt 2-2 i en underholdende batalje i hovedstaden. United har fortsatt godt grep rundt topp 4, men skal ikke ta mange glipptak før det igjen er spenning. 14 strake uten tap i ligaen hjemme. Scott McTominay, og stopperduoen Lisandro Martinez/Raphael Varane er fortsatt skadet, men Harry Maguire antas å bli klar.

  Aston Villa var ikke opp mot sitt beste hjemme mot Fulham onsdag, men en første scoring for sesongen fra stopperbauta Tyrone Mings var nok til tre nye poeng. Mings, som av Steven Gerrard ble fratatt kapteinsbindet og selvtillit, har slått tilbake og fremstått som Villas beste spiller etter managerskiftet. Med åtte seirer og to uavgjorte fra siste ti kamper, har Villa stø kurs mot Europa. Er ubeseiret fra siste tre ligakamper mot United, men røk 2-4 i ligacup-møtet på Old Trafford i november. Kan stille samme startellever i fjerde kamp på rad. Matty Cash, Boubacar Kamara, Philippe Coutinho og Leon Bailey er fortsatt ute.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 1,67
  U: 4,00
  B: 4,50

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen