More

  The Championship: Spilltips før runden

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Langt mellom hviledagene i The Championship, men nå nærmer det seg slutten og vi byr som vanlig på noen spilltips for runden. I kveld tas avspark for neste siste runde, og det kan garanteres heftig spenning allerede fra første spark på ballen. To av tre opprykkssplasser er utdelt, mens hele ti lag kjemper om den siste billetten til Premier League. Og i kveldens kamp er det topp- mot bunn på Bloomfield Road. Blackpool spiller for å beholde plassen, mens Millwall trenger poeng for å nå play off.

  Play off-favoritter

  Luton og Middlesbrough har helt frem til forrige helg hatt ambisjoner om å stjele den siste direkte opprykksplassen fra Sheffield United, og atskillig sto derfor på spill da lagene mandag kveld møttes på Kenilworth Road. Luton vant etter å ha blitt tilkjent et omdiskutert straffespark, men 48 timer senere sto det klart at både Town og Boro må nøye seg med play off. Og mandagens batalje kan fort vise seg å ha vært en forsmak på play off-finalen på Wembley.

  Hvem de møter i sluttspill avgjøres neppe før siste spilledag, men begge vil de nyte godt av avsluttende hjemmekamp i semifinalekamp nummer 2.

  Bortkastede matchballer

  Det er altså to ledige play off-plasser det nå kjempes om, og her virker det nå å være konkurranse om å snuble mest mulig i innspurten. Millwall og Blackburn har begge ligget lenge i topp 6, men duoen virker helt ute av form når det gjelder som mest. Blackburn har ikke vunnet noen av sine siste syv, mens Millwall har vunnet én av sine siste syv.

  Norwich og West Bromwich er også på vikende front, og før helgens runde er det Coventry og Sunderland som innehar de to ledige plassene i sluttspillet. Om man ser på topplagenes to gjenstående kamper, så er nok kanskje også The Sky Blues laget med det på papiret enkleste programmet – når de møter to lag som ikke har behov for poeng. Coventry blir da også et av valgene som helgens spilltips.

  Avgjørelser i nest siste runde

  I bunnstriden spilles det avgjørende kamper både fredag, lørdag og søndag. Allerede i kveld dukes det for Blackpool mot Millwall på Bloomfield Road, og begge lag har altså behov for full pott – i hver sin ende av tabellen. I lokalavisa The Blackpool Gazette spekuleres det i formiddag om både overlevelsesmuligheter og manageransvar. Lørdag dukes det for en god gammeldags sekspoenger mellom Reading og Wigan, lagene som er under streken grunnet poengtrekk.

  Gledesscener da Cedric Kipre scoret seiersmål for Cardiff torsdag kveld

  Søndag er det så klart for Cardiff – Huddersfield. Der er det nå bare gjestende Terriers som trenger poeng, etter at Cardiff sikret seg ny kontrakt gjennom torsdagens borteseier mot Rotherham. Huddersfield har tatt poeng fra seks av sine siste syv kamper, og The Terriers kan nå være et aktuelt spilltips for søndagen.

  Spilltips: Gustavo Hamer Og Coventry Gis Tillit
  The Championship: Spilltips Før Runden 2

  Spilltips for nest siste runde:

  FAVORITTEN:   

  Coventry – Birmingham

  TIPS:  

  H til 1,47 i odds hos Norsk Tipping  

  LURINGEN:   

  West Bromwich – Norwich

  TIPS:   

  H til 2.00 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen