More

  Premier League: 5 kamper på SuperSøndag

  Kun tre kamper i Premier League lørdag, men uttellingen var formidabel. Hele 16 scoringer ble levert totalt på de tre oppgjørene.

  Flere kamper å by på i dag, og det må være lov å håpe på samme scoringsbonanza i det som må kunne kalles Supersøndag.

  Manchester City og Newcastle blir tunge forhåndsfavoritter mot henholdsvis Fulham og Southampton, mens det forventes tette bataljer i topp 4-duellene mellom Manchester United og Aston Villa, og i kampen mellom Liverpool og Tottenham på Anfield. For de to sistnevnte finnes ikke rom for å avgi poeng, om det fortsatt skal kunne drømmes om Champions League-spill.

  Dagens kamper i Premier League (som naturligvis alle sendes på Viaplay):

  Fulham – Manchester City
  Craven Cottage
  Søndag 15.00

  Fulham slo både Everton og Leeds, før de tirsdag kom til kort mot Aston Villa. Også mot formlaget fra Birmingham var imidlertid The Cottagers helt på høyden, selv om fraværet av den offensive trioen Willian, Wilson og Mitrovic naturligvis gjorde det tungt å skape så altfor mange sjanser, mens man nå har pådratt seg baklengsmål i alle de siste åtte. Har en tøff innspurt, men målet om en plass på øvre tabellhalvdel levert fortsatt godt. Willian og Wilson antas å bli klare til kamp i dag, men Mitro er fortsatt suspendert. Alle siste 13 kamper mot Manchester City er tapt.

  Manchester City gjorde Arsenal til statister i midtukens ligafinale. Et pottetett forsvar og en hardtarbeidende midtbane lot aldri Arsenals lette teknikere komme til sin rett, mens duoen Haaland/De Bruyne var et offensivt fyrverkeri. Haaland virket å gå målløs av banen, men ble belønnet med scoring i sin beste kamp i City-drakt. Pep Guardiolas utvalgte har nå alt i egne hender, og et skadefritt City er favoritt til å vinne både Premier League, Champions League og FA-cupen. Med seier i dag er City Premier League-leder for første gang siden 17. februar. Nathan Ake er eneste skadebekymring.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 11,50

  U: 5,90

  B: 1,23

  Newcastle – Southampton
  St. James’ Park
  Søndag 15.00

  Premier League: 5 Kamper På Supersøndag Alexander Isak Premier League,Supersøndag,Oddstips,Tips,Tipsbladet
  Måljegerduo: Alexander Isak Og Callum Wilson Herjer På Topp For Newcastle

  Newcastle flyr høyt, og kommer stadig nærmere en plass i neste sesongs Champions League. Scoringsproblemene fra tidligere i år er også for lengst en glemt historie. Bare så langt i april er det lastet inn 19 scoringer. 6-1-seieren hjemme mot Tottenham ble torsdag fulgt opp med enkel 4-1-seier på besøk hos Everton. Alexander Isak forble målløs, men sto likevel for kampens prestasjon da han driblet hele Liverpool by før han serverte Jakob Murphy til 4-1. Newcastle har ikke stått med så mange (62) Premier League-poeng siden 1996. Allan Saint-Maximin, Ryan Fraser og Emil Krafth er skadet.

  Southampton har fortsatt teoretiske muligheter til å beholde plassen, men da mest teoretiske. Ble gitt en noe nær siste mulighet i sekspoengeren hjemme mot Bournemouth torsdag, men endte opp med 0-1-tap. Har nå gått åtte strake uten seier, før man denne helgen skal besøke et lag som skal spikre plassen i Champions League. Fire av sesongens seks seirer er plukket på bortebane, men likevel. Mohamed Salisu, Juan Larios og Valentino Livramento er fortsatt ute, mens Romain Perraud og James Ward-Prowse er usikre. Armel Bella-Kotchap er tilbake.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 1,25

  U: 5,80

  B: 10,50

  Bournemouth – Leeds
  Vitality Stadium
  Søndag 15.00

  Premier League: 5 Kamper På Supersøndag Jack Harrison Premier League,Supersøndag,Oddstips,Tips,Tipsbladet
  Premier League-Eksistens I Fare: Jack Harrison &Amp; Co Har Jobb Å Gjøre På Supersøndag

  Var Marcus Taverniers matchvinnende scoring borte mot Southampton torsdag hva som sikret Bournemouth ny Premier League-kontrakt? Meget mulig, og helt sikkert er det uansett at formoppsvinget har gitt Cherries-spillerne utmerkede betingelser før innspurten. Tre av siste fire kamper er vunnet, og med full pott mot Leeds er saken klar. Røk 2-4 i omvendte møte. Dagens møte blir første hjemmekamp mot Leeds siden 2014, da gjestene vant 3-1 i The Championship. Matchvinneren fra Southampton-kampen er usikker, akkurat som Matias Vina og Marcos Senesi. Ryan Fredericks, Junior Stanislas og Hamed Traore er fortsatt ute.

  Patrick Bamford misbrukte i siste spilleminutt en gyllen mulighet til å gi Leeds tre poeng i onsdagens sekspoenger mot Leicester, og med bare ett poeng inn på konto er Yorkshire-klubben fortsatt i hardt vær. Tok kommandoen fra start mot The Foxes, men mistet kontrollen etter pause. Javi Gracia fikk berettiget kritikk for ikke å bruke mer enn én innbytter, og dette samt Bamfords sleivspark kan være hva som kostet Leeds seieren. Luis Sinisterra skadet ankelen mot Leicester, og mister resten av sesongen. Tyler Adams og Stuart Dallas er fortsatt ute, mens Max Wöber er usikker.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 2,35

  U: 3,45

  B: 2,80

  Manchester United – Aston Villa
  Old Trafford
  Søndag 15.00

  Manchester United dominerte fra start, og virket på vei mot tre enkle poeng på besøk hos Tottenham torsdag kveld. Den gang ei. Ryan Masons pauseprat gjorde underverker for hjemmelaget, som dominerte etter hvilen. Det endte til slutt 2-2 i en underholdende batalje i hovedstaden. United har fortsatt godt grep rundt topp 4, men skal ikke ta mange glipptak før det igjen er spenning. 14 strake uten tap i ligaen hjemme. Scott McTominay, og stopperduoen Lisandro Martinez/Raphael Varane er fortsatt skadet, men Harry Maguire antas å bli klar.

  Aston Villa var ikke opp mot sitt beste hjemme mot Fulham onsdag, men en første scoring for sesongen fra stopperbauta Tyrone Mings var nok til tre nye poeng. Mings, som av Steven Gerrard ble fratatt kapteinsbindet og selvtillit, har slått tilbake og fremstått som Villas beste spiller etter managerskiftet. Med åtte seirer og to uavgjorte fra siste ti kamper, har Villa stø kurs mot Europa. Er ubeseiret fra siste tre ligakamper mot United, men røk 2-4 i ligacup-møtet på Old Trafford i november. Kan stille samme startellever i fjerde kamp på rad. Matty Cash, Boubacar Kamara, Philippe Coutinho og Leon Bailey er fortsatt ute.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 1,67

  U: 4,00

  B: 4,60

  Liverpool – Tottenham
  Anfield
  Søndag 17.30

  Premier League: 5 Kamper På Supersøndag Darwin Nunez Premier League,Supersøndag,Oddstips,Tips,Tipsbladet
  Premier League: 5 Kamper På Supersøndag 4

  Tre strake seirer, og fem uten tap, for Liverpool. Klopps menn begynner å likne, ikke på seg selv, men på en veldig mye bedre utgave enn hva man har sett i tidligere denne sesongen. Noe av forklaringen ligger i skadefrie angripere som har funnet formen, men man i de siste kampene også har funnet en ny og mer passende posisjon for Trent Alexander-Arnold. Høyrebacken er gitt frihet til å gå inn- og opp i banen når Liverpool har ball, og dette har ført med seg mye godt. Calvin Ramsey, Stefan Bajcetic, Naby Keita, og Roberto Firmino er uaktuelle, men Ibrahima Konate er tilbake.

  Tottenham virket døde og begravet etter en fryktelig svak førsteomgang mot Manchester United torsdag kveld. Kom imidlertid på banen som et nytt lag etter pause, og etter scoringer av Pedro Porro og Heung-min Son sikret man poeng og revansj for stortapet mot Newcastle i forrige runde. Skal fortsatt ikke avskrives i kampen om topp 4, men da må det tas full pott på Anfield og statistikken lover da ikke godt. Bare én av de siste 20, og ingen av de siste 10, ligakampene mot Liverpool er vunnet. Hugo Lloris, Yves Bissouma, Rodrigo Bentancur og Ryan Sessegnon er skadet.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 1,45

  U: 4,00

  B: 4,60

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen