More

  Norge – Kosovo 3-0: Spillerbørs

  Snaut 20 000 på tribunen, da Norge i kveld fikk besøk av Kosovo. Ville Solbakkens menn slippe seg mer løs når det ikke var kvalifiseringspoeng på spill?

  1.omgang

  Etter nølende første ti minutter våknet Norge til live rett før kvarteret spilt. Oscar Bobb vrikket og vred som nesten bare han kan, før ballen etter hvert havnet hos David Møller Wolfe på venstrekanten. Den tidligere Brann-spilleren stilte inn siktet, og innlegget traff akkurat der det skulle – på panna til Haaland. Tidlig 1-0, men i den situasjonen har det norske landslaget vært ofte under ledelse av Ståle Solbakken – uten at det har gitt ønsket resultat til slutt.

  Haaland og Ødegaard hadde hver sin brukbare mulighet til å doble ledelsen, før forsvarsrot nær hadde gitt Kosovo utlikning på overtid av en oppstykket og litt traurig førsteomgang.

  Og nå; reklame

  Pauseunderholdningen på TV2 har vi vel pratet om før, men om noen var i tvil; den brukes utelukkende på reklame. Godt over middels irriterende.

  Norge
  Hat Trick: Haaland Leverte Varene Da Norge Endelig Vant

  2. omgang

  Solbakken sendte ved sidebytte Antonio Nusa, Morten Thorsby og Marcus Holmgren Pedersen inn på banen, mens Andreas Hanche-Olsen, Jørgen Strand Larsen og Kristian Thorstvedt fikk dusje mens det fortsatt var varmtvann.

  Om det var byttene som gjorde forskjellen vites ikke, men det var uansett Kosovo som styrte det meste i det første kvarteret etter pause. Dribleriene til Bobb var ikke like vellykkede som før pause, og feilpasningene var i overkant mange i det norske laget. Bobb ble betalt med bytte, til fordel for Aron Dønnum.

  Kosovo fikk ha ball, men skapte beskjedent med målsjanser. Nusa og Dønnum ga samtidig klar beskjed om at de neste gang gjerne spiller fra start for Norge, da de bidro med hver sin flotte målgivende pasning til hat trick-helt Haaland.

  Prøv Tipsbladet i 4 uker for en FEMMER!

  Spillerbørs

  Ørjan Nyland 5

  Tok det som kom, og virker generelt tryggere etter å all spilletiden han har fått i Sevilla.

  Kristoffer Ajer 4

  Lite å gjøre før hvilen, men nær sleiv inn i eget mål kort tid etter pause.

  Andreas Hanche-Olsen 5

  Som alltid en bauta i duellene, både i lufta og på gresset. Byttet ut ved pause.

  Leo Skiri Østigård 4

  Taklet som alltid med livet som innsats da han fikk muligheten, men så alt for mye å gjøre hadde ikke Napoli-stopperen.

  David Møller Wolfe 6

  Kontrollert og strålende innlegg på pannebrasken til Haaland, da 1-0-scoringen kom rett før kvarteret spilt. Rundlurt av Zhegrova kort tid etter pause, og valgte da å koste på seg et gult kort. Kort tid etter det; nær ny assist til Haaland. Klart godkjente 75 minutter.

  Martin Ødegaard 5

  Vi kåret Martin Ødegaard til Premier Leagues beste spiller, og angrer ikke. I kveld var imidlertid ikke drammenseren opp mot sitt beste – i alle fall ikke etter pause.

  Sander Berge 5

  Viste styrke og autoritet når han måtte i aksjon, men i dagens rolle får vi ikke de gode løpene han viser i Premier League.

  Kristian Thorstvedt  5

  Fikk sammen med Sander Berge oppgaven med å stabilisere foran det norske forsvaret, og var ikke overarbeidet i omgangen han fikk spille. Uvant rolle, og klarte seg greit.

  Oscar Bobb 5

  Frisk og frekk fra start, og var også den som startet ballet på 1-0-scoringen. Ikke like imponerende i minuttene han fikk etter pause.

  Erling Braut Haaland 8

  Norges superspiss er ansatt for å score mål, og det er han ganske så god til. Kosovo-forsvarerne så tidvis ut som veike lilleputter når City-spissen bestemte seg. Endte opp med tre flotte scoringer, og kan ta med seg matchballen hjem – om han har plass til flere.

  Jørgen Strand Larsen 5

  Hardtarbeidende og god som førsteforsvarer, Virket frisk, men kom ikke til de store målsjansene i omgangen han fikk spille.

  Antonio Nusa 5

  Kom inn for å overta tryllingen da Bobb forsvant ut, og viste klasse da han serverte Haaland på 2-0-scoringen.

  Aron Dønnum 6

  Dønnum er et godt alternativ på høyresiden når han har dagen. Ble umiddelbart involvert med noen gode løp, og var sterk bidragsyter da Haaland satte sitt tredje.

  Morten Thorsby 5

  Kom på ved pause, og krydret den alltid like oppofrende ryddejobben med offensiv villighet.

  Jostein Gundersen

  Bodø/Glimt-spilleren fikk sin Norge-debut med kvarteret igjen på klokka, og var da inne i varmen da Haaland ble hat trick-helt.

  Andreas Schjelderup

  Fikk sin debut minuttet før slutt, da han kom inn for Haaland. Rakk naturligvis ikke utrette stort. Landskamp for Norge har han uansett.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen