More

  Non-League: Publikumsfest på Boxing Day

  Boxing Day er en festdag for Engelsk fotball, så også i lavere divisjoner som kalles non-league. Sjekk ut disse tilskuertallene.

  Bury FC spiller på nivå ni i den engelske pyramiden, og klubben har fått bred dekning av oss i deres forferdelige situasjon og lange kamp for å komme seg tilbake til ærverdige Gigg Lane og ikke minst den fantastiske returen tidligere i sommer. På fotballens festdag tok Bury imot Prestwich Heyes og vertene vant oppgjøret 2-0. Tre poeng varmet godt, men det gjorde også tilskuertallet som var utrolige 4834 tilskuere. Ny ligarekord for nivå ni. Prøv å slå den dere.

  Flere klubber i non-league med sterke tall på Boxing Day

  Bare fire klubber i non-league hadde flere tilskuere enn Bury på Boxing Day. På topp var Southend som tok imot 7909 tilskuere i det som er en ny høst for laget som også har hatt sin del av motgang. Det har også Scunthorpe som på nivået under -nivå seks – hadde 4468 tilskuere, noe som holdt til en sjetteplass på listen.

  Yeovil Town er sammen med Scunthorpe et lag på nivå seks som virker til å ha snudd motgangen. Det sikret dem også andreplass på listen med 6301 tilskuere på Huish Park som ble ny rekord på nivå seks. De kunne også glede seg over nok en seier da Taunton Town ble slått 4-1.

  Non-League: Publikumsfest På Boxing Day 1038359200 Non-League
  Non-League: Publikumsfest På Boxing Day 2

  Videre på listen fulgte de to National League-lagene Aldershot og Hartlepool med 5970 og 5077 tilskuere på plass.

  Macclesfield er på nivå åtte etter at de også ble utryddet. Føniksklubben kalt The Silkmen hadde 4201 tilskuere i deres kamp på Boxing Day, så vidt slått av Rochdale med sine 4305. Klubben ledes forresten av Alex Bruce – sønn av Steve Bruce – og Phil Bardsley.

  Det er bare å ta av seg hatten for grasrotfotballen i England og antallet mennesker som tar turen til disse klubben. Her er topp 13 listen fra tirsdagens kamper i non-league.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen