More

  5-0: Nketiah-show for Arsenal

  Helgens Premier League-kamper er godt spredt, og det var bare to kamper med avspark på normalt tippekamp-tidspunkt i dag. Tottenham vant på Selhurst Park fredag, mens Chelsea i formiddag røk på et tredje strake hjemmetap mot Brentford.

  Ethan Pinnock
  Tre På Rad: Ethan Pinnock Og Brentford Slo Chelsea – Igjen

  Chelsea har nå tapt åtte Premier League-kamper på hjemmebane i 2020, noe som sist skjedde tilbake i 1986. Brentford er samtidig eneste Premier League-klubb som har tatt full pott i tre strake Premier League-kamper mot Chelsea på Stamford Bridge. Chelsea ble også passert av Brentford på tabellen.

  Drømmetreff, da Cherries snudde

  Viktig bunnoppgjør mellom Bournemouth og Burnley på Vitality i dag, og det gikk bare ti minutter før gjestene tok føringen. Og spill på målscoreren ville gitt brukbar odds. Venstreback Charlie Taylor har gått målløs av banen i 172 ligakamper for The Clarets, før han altså i dag fikk drømmetreff og dunket Burnley i tidlig ledelse. Det skulle imidlertid bare gå ytterligere ti minutter før Antoine Semenyo utliknet for vertene. Til stor lettelse for Marcus Tavernier, som sekunder tidligere misbrukte alle sjansers mor – på pasning fra nevnte Semenyo.

  5-0: Nketiah-Show For Arsenal Billing Arsenal
  Dansk Dynamitt: Phillip Billing Avgjorde Bunnoppgjøret

  Med kvarteret igjen å spille, kom scoringen som for alvor løsnet på stemningen blant hjemmefansen. Philip Billing så Burnley-keeper James Trafford være i overkant offensiv, og slo ballen fra 35 meter i bue over den engelske U21-keeperen. Landslagskeeperen fikk en finger på ballen, men klarte ikke forhindre at den nådde nettmaskene. Det endte 2-1, og dermed med senkede skuldrer for en hardt presset Cherries-manager Andoni Iraola.

  Arsenal holdt lekestue

  Arsenal brukte drøyt 27 minutter på å fyre av et skudd på mål hjemme mot Sheffield United, men da fant også ballen veien til nettmaskene. Declan Rice rakk akkurat å høre misfornøyd piping fra tribunene, før han sendte ballen inn i bena på Eddie Nketiah. Arsenal-angriperen levert et perfekt mottak, før han satte ballen utagbart til side for Blades-keeper Wes Foderingham.

  Eddie Nketiah, Arsenal
  Matchball Med Hjem: Eddie Nketiah Setter Her Inn Dagens Andre, Før Han Også Fullførte Hat Tricket Og Tok Med Seg Kampballen Hjem. Arsenal Holdt Lekestue.

  Fem minutter etter sidebytte var Nketiah frempå igjen. Corner fra Bukayo Saka ble svakt klarert av Foderingham, og deretter feid i krysset av Arsenal-angriperen som startet i Gabriel Jesus’ skadefravær. Alle gode ting er som kjent tre, og rett før timen spilt kom da også Nketiahs tredje for dagen. På pasning fra Emile Smith Rowe feide 24-åringen ballen i krysset fra 20 meter. Foderingham kastet seg etter ballen, men helt uten grunn.

  Og Arsenal var fortsatt ikke ferdige. Innbytter Fabio Vieira ble felt på sekstenmeterstreken, og av uforståelige årsaker klarte ikke åtte mann i VAR-bussen selv dømme straffe. Dommer Tim Robinson måtte selv ut på linja for å se på skjerm – det alle andre hadde fastslått for lengst; klar straffe. Vieira gjorde det enkelt, satte ballen midt i mål – til 4-0.  5-0 kom i syvende overtidsminutt, da innbytter Takehiro Tomiyasu pirket inn Sheffield Uniteds baklengsmål nummer 29 siden opprykket.

  Resultatene:

  Det dukes i skrivende stund for kveldskamp mellom Wolves og Newcastle, før det i morgen er noen nær SuperSøndag i Premier League.

  Fredag:

  Crystal Palace – Tottenham 1-2

  Lørdag:

  Chelsea – Brentford 0-2

  Bournemouth – Burnley 2-1

  Arsenal – Sheffield United 5-0

  Wolves – Newcastle 17.30

  Søndag:

  West Ham – Everton

  Aston Villa – Luton

  Brighton – Fulham

  Liverpool – Forest

  Manchester City – Manchester United

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen