More

  Premier League: Enkel Tottenham-seier

  Førsteomgangen i kveldens Premier League-oppgjør mellom Crystal Palace og ligaleder Tottenham var en stusselig affære. Spurs-keeper Vicario gjorde en god redning på avslutning fra Edouard, men for øvrig var det lite å skrive hjem om fra Selhurst Park.

  Alt om helgens Premier League-kamper, inkludert odds, tips, skadeoversikt, finner du i fredagens avis – og nå kan du altså få fire ukers abonnement for bare 5 kroner!

  22 strake

  Premier League_ Palace -Tottenham
  Innlegg I Mål: James Maddison Slo Håpefullt Inn Foran Mål, Og Der Sto En Uheldig Palace-Forsvarer

  Etter hvilen, og ganske umiddelbart etter sidebytte, skulle det imidlertid bys på mer underholdning. James Maddison får, ut av ingenting, muligheten til å slå ballen inn foran mål. Der er det tynt med lagkamerater, men hva gjør vel det – når Palace-forsvarer Joel Ward ikke rekker å stokke bena. Ward setter ballen i egen kasse, og Tottenham leder 1-0 uten egentlig å ha skapt målsjanser overhodet. 22 strake kamper med scoring er da fasiten for Premier League-lederen.

  Son skal det gjøres

  Baklengsmålet til tross; Palace nekter å la seg lokke ut av egen forsvarsboks på egen halvdel. Tottenham blir da stående å trille ball, og vi kunne rett rundt timen spilt telle åtte pasninger frem og tilbake mellom keeper Vicario og høyreback Romero. Snart hadde imidlertid ikke Palace noe valg.

  Premier League
  Brødrene Målpoeng: Maddi-Son Leverte Varene, Igjen

  Ypperlig samarbeid mellom innbytter Brennan Johnson, James Maddison og målscorer Heung-min Son ga 2-0 til gjestene, og da måtte Palace ta offensiv affære. Uten Eberechi Eze og Michael Olise er det imidlertid begrenset med offensivt verktøy Roy Hodgson har til rådighet.

  Premier League-topp, fortsatt

  Jean-Philippe Mateta og sommerkjøpet Matheus Franca er to av alternativene, og de ble begge sendt på banen da drøyt til minutter gjensto å spille av ordinær tid. Uten at det gjorde noen særlig forskjell. Nettkjenning ble det uansett for hjemmelaget, da Jordan Ayew i tredje overtidsminutt dunket ballen utagbart opp i taket bak Vicario. Dommerne brukte unødvendig lang tid på å bestemme seg for at det ikke var hands, og Palace ble gitt en ørliten mulighet ti å spurte for poeng. Men nei

  Tottenham vant fortjent 2-1, er fortsatt ubeseiret og troner i tet også etter helgens Premier League-runde.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen