More

  Molde er norgesmestere

  Molde til topps i svak finale

  Cupfinalen sto på programmet lørdag, men selv om fansen gjorde sitt beste ble det ikke akkurat en fotballfest på en dårlig Ullevaal-gressmatte.

  Molde Er Norgesmestere
  Molde Er Norgesmestere 4

  1. omgang

  Jevn 1. omgang på Ullevaal der vi talte to brukbare sjanser til hvert av lagene. Emil Breivik hadde sjansen til å gi Molde ledelsen allerede i 1. minutt før Bodø/Glimt hadde en farlig heading på corner etter fem minutter. Eliteseriens beste spiller Amahl Pellegrino fikk så en kjempesjanse rett etter at kvarteret var passert, men lobben gikk over mål. Molde var så nærme rett etter at halvtimen var passert da Julian Faye Lund holdt på å rote ballen i eget mål. Det sto imidlertid målløst etter 45 minutter.

  Molde Er Norgesmestere
  Molde Er Norgesmestere 5

  2. omgang

  Moldes Emil Breivik måtte gi seg med det som så ut som en alvorlig skade i starten av 2. omgangen. Sjansene lot imidlertid vente på seg. Den første kom etter en drøy time da Faye Lund ga en retur Molde var nær å nå. Sekunder etter kom Bodø/Glimt nær med sin første mulighet i omgangen. Resten av omgangen skjedde det lite for de 19.178 som hadde valgt å tilbringe 9. desember på cupfinalen. Cupfinaler pleier imidlertid ikke å ende målløse og i 89. minutt kunne de tilreisende Molde-tilhengere endelig slippe jubelen løs. Kristoffer Haugen forsøker seg på volley, men avslutningen blir istedet en perfekt pasning til Fredrik Gulbrandsen. Nevnte Faye Lund er på bærtur og ute av posisjon, og Molde-spissen får en enkel oppgave når han setter ballen i mål. Det blir da også kampens eneste scoring tross ti minutter tillegg og Molde kan dermed forberede seg på europacupspill også neste sesong. Viking, som var avhengig av Bodø/Glimt-seier for Europa, blir hjemme mens resten av oss nøytrale lurer på om cupfinale 9. desember egentlig er en veldig god ide.

  Molde Er Norgesmestere
  Molde Er Norgesmestere 6

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen