More

  Molde banket Vålerenga i Bakke-debuten

  Molde banket Vålerenga og dermed ble det en katastrofestart for Geir Bakke i debutkampen som manager for Vålerenga på eget gress med 0-3 allerede til pause.

  Vålerenga 0-4 Molde

  Tøff start for Geir Bakke

  Bare få dager etter at Geir Bakke sjokkerte fotball-Norge ved å gå fra LSK til rivalen Vålerenga, var han på plass som hovedtrener for hovedstadslaget. Derfra fikk han se et Molde-lag i gryende form, og som bare brukte to minutter på å ta ledelsen på Intility.

  Eric Kitolano fikk æren av å bredside ballen fra Kristoffer Haugen i mål. Gjestene var best i det meste denne lørdagskvelden og Haugen selv fikk æren av å legge på til 2-0 med fem minutter igjen til hvilen da han ble spilt gjennom etter en glimrende pasning av Eirik Haugan. Minuttet før pause var det tredje målet på plass, signert Kristian Eriksen og igjen etter nok et fantastisk spill av Molde.

  Pauseprat hjalp ikke – Molde banket Vålerenga

  Pausepraten til Geir Bakke var fokuset i pausen, men allerede etter ti minutter kunne den siste optimistisk legge vekk tankene om nytt comeback da Petter Strand på klønete vis sparket ballen opp i sin egen arm og med det skaffet straffespark for gjestene. Emil Breivik var sikker. Med et fornøyd Molde og et Vålerenga som ikke evnet å skape særlig mer ble resten av oppgjøret nokså traust for både de fremmøtte og tv-titterne.

  Molde klatret med seieren opp på tredjeplass, mens det for Vålerenga kan være nedrykksplass før søndagen er over. Geir Bakke har en jobb å gjøre.

  For kanarifansen ble nok dette en liten opptur, etter en tøff uke.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen