More

  Mads Sande klar for Brann

  Mads Sande blir Brann-spiller, men kommer ikke før 1. januar.

  Bergenseren Mads Sande har satt penn på papir, og ankommer Bergen og Brann fra og med 1. januar. 25-åringen forlater dermed Haugesund, men ikke før han har fullført 2023-sesongen med laget som foreløpig ligger på 12. plass på tabellen. Midtbanespilleren gleder seg stort til å vende tilbake til hjembyen sin.

  – Godt å komme hjem

  – Det føles helt nydelig å ha signert for Brann, og det blir godt å komme hjem. Da jeg var liten var guttedrømmen å spille for Brann, og jeg har spilt for Brann i noen turneringer da jeg var 13-14 år gammel. Siden har jeg alltid hatt et kortsiktig fokus på å utvikle meg mest mulig der jeg har spilt, men da jeg skjønte at det var mulig å få til en overgang til Brann trigget det meg til å komme hjem, sier Mads Sande til sin nye klubbs hjemmesider.

  Brann Stadion Blir Mads Sande Sitt Nye Hjem.
  Brann Stadion Blir Mads Sande Sitt Nye Hjem.
  Les mer fra Tipsbladet

  Sikker på kjøpet

  Sande har vært i Haugesund siden 2020, og har tidligere representert lokalfotballen i Bergen i Fyllingsdalen, Fana og Nest-Sotra. 25-åringen står oppført med 77 Eliteserie-kamper for FKH, og ledelsen i Bergen er trygge på at de har fått rett mann på plass.

  – Mads er en spiller vi har fulgt tett over tid, og vi er veldig fornøyd med å ha fått signert han til Brann. Han har gjennom flere sesonger vist at han har et godt Eliteserie-nivå inne, og han vil passe godt inn i måten vi ønsker å spille på. At han er en lokal gutt er også positivt, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen til klubbens hjemmesider.

  Mads Sande fikk et ublidt møte med Brann i seriepremieren i år.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen