More

  Harry Maguire mistet kapteinbindet

  Harry Maguire bekrefter selv at han har mistet kapteinsrollen i Manchester United. Nå er det trolig en portugiser som tar den fortjente jobben som sjef.

  Det har ikke vært flust av sjanser for Harry Maguire under Erik ten Hag, og i dag bekreftet Maguire selv at han i en samtale med United-sjefen ble fortalt at han ikke vil være lagets kaptein for sesongen 2023/24.

  Maguire som har vært kaptein i over tre år – en rolle han fikk av Ole Gunnar Solskjær – ble raskt en benkesliter forrige sesong etter at han var i startoppstillingen i deres to fatale kamper mot Brighton og Brentford i sesongåpningen. Derfor er dette en helt ventet avgjørelse, og kanskje en som gjør det lettere for Maguire å gi opp drømmen om å spille videre for klubben.

  Det er ventet at Bruno Fernandes blir ny kaptein for klubben. Portugiseren var kaptein i store deler av forrige sesong mens Maguire selv slet benken.

  Et nytt skifte trengs for Harry Maguire

  Ryktene om hans fremtid i klubben har florert i lang tid, og senest i går meldte Sky Sports at West Ham ønsker å lokke den engelske landslagsspilleren til London. Trolig må han godta et lønnskutt for at en overgang skal bli en realitet. At hans fremtid ligger i Manchester United er heller tvilsomt – og med hans forhold til United-fansen i bakhodet vil det være lurt å kutte alle bånd til klubben.

  Husk at vår store Premier League-spesial kommer 11.august med alt du trenger å vite om seriestarten i Premier League. Trykk her for å bestille ditt digitale abonnement så du får alt på plass i god tid før første spark på ballen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen