More

  Liverpool er størst i Norge

  Supporterunionen kom med oppdaterte medlemstall for unionens supporterklubber i Norge. Liverpool er størst i Norge, men Scarborough Athletic imponerer.

  Liverpool er størst i Norge, enn så lenge

  Mandag kom de oppdaterte tallene som viste en økning på registrerte medlemmer i unionens supporterklubber på 3000 medlemmer siden 2021/22-sesongen. Fortsatt ligger Liverpool på topp med sine 48 801 betalende medlemmer, fulgt av Manchester United med 45 942 og Leeds United med 8 369. Både Manchester United, Leeds og Arsenal – fjerdeplass på listen – har derimot tatt innpå lederne fra Liverpool. Enn så lenge kan man si at Liverpool er størst i Norge.

  Med nedrykket til Leeds er en fjerdeplass på listen særs imponerende. Neste lag på listen som ikke er i Premier League er Stoke, som med sine 595 medlemmer legger seg på en finfin ellevte plass. På plassene bak følger QPR og Ipswich Town før første lag fra League One kommer på 13 plass der Derby County befinner seg.

  Små klubber – stor fanskare i Norge

  Liverpool Er Størst I Norge
  Flere Av Supporterklubbene Vokser

  Den mest overraskende plasseringen er derimot nummer 15. Scarborough Athletic befinner seg på nivå seks i National League North, men kan vise til hele 360 medlemmer. (Tipsbladet slår gjerne følge med dere på deres neste fellestur over til balløya) De har også fått 28 nye medlemmer siden siste opptelling.

  Kidderminster Harriers –som rykket opp til National League denne sesongen – legger seg på en finfin 20. plass på listen med 189 betalende medlemmer. Bury – som nå befinner seg på nivå ni, men øyner håp igjen – ligger på 41 plass med 41 medlemmer.

  Newcastle og Forest Green har lagt ned sine supportergrupper og er dermed ute av listene denne gang.

  Hele listen til Supporterunionen finner du her

  Husk at vår store EFL-spesial kommer 4.august med alt du trenger å vite om seriestarten i Championship, League One og League Two. Trykk her for å bestille ditt digitale abonnement så du får alt på plass i god tid før første spark på ballen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen