More

  Ligalederne i League Two fikk juling

  Det ble en ny blytung aften for ligalederne i League Two, men heldigvis beholdt de tabelltoppen.

  Vi må aller først starte med en liten hyllest til Harrogate Town. Neida, vi skal ikke gå i samme fellen som på tirsdag da spesialhyllesten endte med 2-9 senere på kvelden. Det vi derimot skal hylle er at de få dager etter ni baklengsmål i Mansfield reiser til en nesten like tøff bortekamp mot Crewe – og holder nullen i oppgjøret som ender 0-0. Det er karakter, og det ene poenget tok de utrolig nok tilbake til syvendeplass og den siste play off-plassen i League Two.

  Les også: Oppsummering av dagens League One-runde og Championship-runde

  Stockport fikk regelrett juling av Tranmere

  Etter 1-3 hjemme mot Crewe måtte Stockport heve seg til dagens korte bortetur til Tranmere Rovers. Etter 30 minutter var det derimot hjemmelaget som tok føringen ved Tom Davies. Stockport var nære utligning før pause, men fra det 50 minutt og utover var det bare et lag på banen. Jordan Turnbull stanget inn 2-0 på corner før han på nok en dødballsituasjon viste spissegenskaper med denne scoringen.

  Connor Jennings la på til 4-0 for vertene og Stockport ble sendt hjem med deres andre tap på få dager. Dermed kunne Mansfield ta tabelltoppen om de tok poeng borte mot Walsall og det så ut til at det kunne skje da Stephen Quinn utlignet for gjestene kort tid etter hvilen. Det ville seg derimot ikke for laget som senest tirsdag scoret ni mål for etter 65 avgjorde Emmanuel Adegboyega med denne headingen.

  Feiret jubileum og tre poeng

  I Phil Parkinsons 150 kamp som Wrexham-manager var det passende at Notts County tok turen til Racecourse Ground. Det ble ikke like ellevilt som fjorårets ligafinale i National League, men nok en gang var det Wrexham som kunne juble for tre poeng. Ryan Barnett fintet seg selv ut på sidelinjen før han fant ballen tilbake og slo et perfekt innlegg til dagens eneste målscorer Steven Fletcher. Wrexham er dermed tilbake på direkte opprykk, tre og to poeng bak Stockport og Mansfield med en kamp til gode.

  Salford banket Barrow

  Bare Mansfield hadde sluppet inn færre mål enn Barrow i League Two før dagens ligarunde. Laget som før kampen lå på femteplass ledet 2-1 borte mot Salford få minutter ut i andreomgang. Dessverre ble de siste 30 minuttene blytunge i regnværet og Salford stoppet ikke før de hadde nettet fem ganger i kampen. Matt Smith scoret sitt 20 og 21 ligamål for sesongen i festomgangen i oppgjøret som endte 5-3. Vi vil heller ikke avskrive Salford helte i kampen om topp syv, med ni poeng opp til Harrogate kan det fortsatt gå for Karl Robinson og co.

  Calum Kavanagh ble matchvinner for Bradford da de tok sin andre seier for uka. Dette var hans andre scoring denne uka og hans andre totalt denne sesongen. 1-0 seieren over Sutton United var ikke like imponerende som 4-0 over Milton Keynes i midtuka, men med dagens seier er de bare to poeng unna play off. Bradford City har fått trøkket tilbake. Ikke rart når man ser hva kaptein Richard Smallwood gjorde tidligere i måneden.

  Lørdagens resultater i League Two

  En av dagens store resultater i League Two var Doncaster sin 5-1 seier borte mot Grimsby Town. Grant McCann har fått sparken i flere uker av undertegnede, men har klort seg fast. Nå avsluttet han uken med deres andre seier og tok steget bort fra nedrykksspøkelse etter blant annet dette lagmålet.

  For Grimsby spøker det derimot kraftig. På deres fem siste hjemmekamper har de et poeng og hele 21 baklengsmål. Det stinker det nedrykk av om Forest Green og Sutton plukker poeng fremover.

  • AFC Wimbledon 1-1 Morecambe
  • Bradford 1-0 Sutton United
  • Colchester 1-1 Accrington
  • Crawley 2-0 Forest Green
  • Crewe 0-0 Harrogate Town
  • Grimsby 1-5 Doncaster
  • Newport 1-0 Gillingham
  • Salford City 5-3 Barrow
  • Swindon 1-2 Milton Keynes Dons
  • Tranmere 4-0 Stockport County
  • Walsall 2-1 Mansfield
  • Wrexham 1-0 Notts County

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen