More

  8 på rad for Leeds – I bunnen er Millwall i trøbbel

  Leeds og de to andre topplagene bak Leicester gjorde alle jobben, men i bunnen hoper problemene for Millwall seg opp.

  Southampton startet runden ved å slå imponerende tilbake i det tøffe bortemøtet med WBA fredag kveld. Lånesoldatene Ryan Fraser og David Brooks sørget for 2-0 seier med scoring i hver sin omgang. Etter at deres lange rekke tok slutt i midtuken var det rett tilbake i vinnermodus her.

  Ipswich virker også til å være tilbake i form. I dag tok de en ny sterk borteseier da Swansea ble slått 2-1 etter seiersmål av Conor Chaplin. De ligger bare tre poeng bak Leeds med en kamp til gode.

  Leeds nekter å avgi poeng

  Leeds måtte slå Plymouth på Home Park i lørdagens tidligkamp om de skulle ta tilbake andreplassen. Hjemmelaget taper sjeldent på hjemmebane, men Leeds tok kommandoen og Wilfried Gnonto sendte super-Leeds i føringen etter bare ti minutter. 20-åringen er i fantastisk form og viste høy klasse med sin scoring. I andreomgang kontret Leeds inn 2-0 ved Georginio Rutter. Åtte strake seiere. 19 scoringer og bare et eneste baklengsmål. Det stinker det Premier League av.

  Middlesbrough meldte seg på

  Bak de fire øverste er det tett som hagl. WBA på femteplass har nå fått flere lag helt opp i ryggen. På sjette er nå Coventry etter at de slo Stoke 1-0 på bortebane takket være Ellis Simms scoring. Plassen bak – på dårligere målforskjell – ligger Norwich som storspilte da de snudde 0-1 til 4-1 hjemme mot Cardiff. Josh Sargent scoret to, men dagens beste var det Gabriel Sara som stod for.

  Hull slo Huddersfield (som får ny manager neste uke) 2-1 på bortebane etter at Huddersfield trodde de hadde reddet et poeng to minutter på overtid, men sent seiersmål sørget for at de går forbi Preston som bare klarte 2-2 hjemme mot Blackburn. De er kanskje fornøyd med at de i det minste hentet opp gjestenes ledelse på to mål. Middlesbrough er også tilbake i kampen om topp seks etter at de på imponerende vis slo ligaleder Leicester 2-1 på bortebane. Finn Azaz scoret igjen for sin nye klubb.

  Med det er de helt opp i ryggen på Watford og Sunderland. Førstnevnte slo Rotherham 1-0 på bortebane mens Sunderland tapte 2-1 borte mot Birmingham og deres gamle manager Tony Mowbray i en kamp de først ledet 1-0. Koji Miyoshi matchvinner med denne litt heldige scoringen.

  Millwall i store vansker

  Vi spurte oss selv etter at Ipswich banket Millwall på The Den i midtuken om deres relativt nyansatte manager Joe Edwards lever farlig. I dag møtte de Sheffield Wednesday hjemme på eget gress og kunne med de øke avstanden med lagene under streken. Det gikk relativt dårlig for Wednesday vant kampen med 2-0 etter mål av Iké Ugbo og Anthony Musaba før pause.

  Millwall klarte aldri å komme seg inn i kampen, til tross for god hjelp fra gjestenes Ashley Fletcher. Han ble byttet inn i det 79 minutt og brukte overtidsminuttene på å bli utvist etter to gule kort på minuttet. Først for sløsing av tid og deretter ved å miste ballen for deretter å sende Millwall-spilleren i bakken. Han blir uansett ikke savnet i neste kamp og Sheffield Wednesday har nå bare fire poeng opp til Millwall rett over streken.

  QPR tok en uvanlig borteseier da Ilias Chair ble matchvinner med kampens eneste scoring borte mot Bristol City. Rangers er dermed bare poenget bak Millwall og kampen om å unngå nedrykk er virkelig i gang i The Championship.

  Resultater og tabell i The Championship

  • WBA 0-2 Southampton
  • Plymouth 0-2 Leeds
  • Birmingham 2-1 Sunderland
  • Bristol City 0-1 QPR
  • Huddersfield 0-1 Hull
  • Leicester 1-2 Middlesbrough
  • Millwall 0-2 Sheffield Wednesday
  • Norwich 4-1 Cardiff
  • Preston 2-2 Blackburn
  • Rotherham 0-1 Watford
  • Stoke 0-1 Coventry
  • Swansea 1-2 Ipswich

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen