More

  Ligacup: Middlesbrough og Port Vale til kvartfinale

  To fjerderundekamper i den engelske ligacupen i kveld, og det endte med borteseier i dem begge. Port Vale avanserte på bekostning av Mansfield etter scoring fra Tottenham-lånet Alfie Devine, mens det i kampen mellom League One-klubben Exeter og Middlesbrough var spenning fra start og frem til niende og siste overtidsminutt på St James Park.

  Exeter - Middlesbrough
  I Fokus: Ryan Trevitt Ble Hovedperson, På Godt Og Vondt

  Hovedrolle

  Exeter vaker langt nede på tabellen i League One, og er uten seier fra sine siste syv ligakamper. Mot Boro i kveld viste man seg imidlertid fra sin aller beste side. Og det var Brentford-lånet Ryan Trevitt som stjal mye av oppmerksomheten. 20-åringen sendte hjemmelaget i føringen etter bare snaue kvarteret spilt, og 20-åringen var også den som utliknet etter at Morgan Rogers og Samuel Silvera hadde snudd kampen for Championship-klubben.

  Les også: Pochettino ber om tålmodighet

  Exeter - Middlesbrough
  Matchvinner: Emmanuel Latte Lath Avgjorde I Favør Av Middlesbrough

  Middlesbrough til kvart

  Med mindre enn åtte minutter igjen å spille av ordinær tid var imidlertid Trevitt i fokus av feil årsaker. Midbanespilleren dro helt unødvendig ned en Middlesbrough-spiller i eget felt, og Emmanuel Latte Lath gjorde ingen feil da han fikk muligheten fra straffemerket.

  Boro-manager Michael Carrick, som to ganger har vunnet FA-cupen med Manchester United, kan dermed vente i spenning på trekning av kvartfinalene. Og det samme kan altså Port Vale.

  Resultatene, 4. runde:

  Exeter – Middlesbrough 2-3

  Mansfield – Port Vale 0-1

  Onsdagens kamper:

  West Ham – Arsenal

  Bournemouth – Liverpool

  Chelsea – Blackburn

  Everton – Burnley

  Ipswich – Fulham

  Manchester United – Newcastle

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen