More

  Chelsea: Pochettino ber om tid

  Chelsea har bare vunnet fem av sine første tolv kamper i alle turneringer, og etter lørdagens 0-2-tap hjemme mot Brentford ble laget buet av Stamford Bridge.

  Chelsea endte forrige sesong som nummer 12 i Premier League, og 51-årige Pochettino ble hentet inn for å styre skuta. Den tidligere Tottenham-bossen overtok en gedigen stall, og fikk mer å jobbe med da vinduet ble brukt til å gjøre ytterligere store forandringer. Noen quick fix finnes ikke når det nå bygges nytt, men den godt vante Chelsea-fansen er tydelig både misfornøyd og utålmodig.

  -Det er naturlig at tilhengerne er frustrerte, men vi er avhengige av at de er med oss. De må tro på prosessen vi er inne, da vi bare sammen kan ta neste steg, sier Pochettino til engelsk presse.

  Chelsea
  Laber Stemning: Brorparten Av Chelsea-Fansen Hadde Forlatt Stadion Da Chelsea-Keeper Robert Sanchez Lørdag Ville Takke De Fremmøtte For Kampen

  Nederlaget mot Brentford var klubbens tredje på hjemmebane denne sesongen, og ingen av de siste fire på Stamford Bridge er vunnet. Neste mulighet for å slå tilbake kommer onsdag, da de får beslk av Blackburn i ligacupen. Neste Premier League-kamp spilles mandag, borte mot ligaleder og hovedstadsnabo Tottenham.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen