More

  League Two: Lite varme å spore i denne divisjonen 

  Kulden i England har satt sitt preg på League Two med avlyste kamper og utskjelling av spillere.  

  Troy Deeney skadet hele laget, men mest av alt sin egen framtid som manager med sine uttalelser etter at Forest Green tapte 0-2 mot Harrogate Town forrige helg. Mer om den saken kan du lese på vår nettside der vi velger å slakte Deeney selv. De skulle ut på ny kamp allerede tirsdag, men kulden satte en stopper for oppgjøret mot Mansfield. Allerede fredag kveld skulle vi fått Salford mot Colchester, men managerduellen mellom Karl Robinson og Danny Cowley blir heller ikke noe av grunnet knallhard bane. Vi blir ikke overrasket om noen kamper ryker lørdag også, selv om værmeldingen lover mildere vær utover dagen.  

  Notts County på hevntokt mot ligalederne  

  Notts County trodde de hadde vunnet 5-4 i den forrykende bortekampen mot Grimsby, bare for å se at deres overtidsscoring ble erstattet med enda en overtidsscoring. Med en ny spennende manager på plass skal nå ut i hjemmekamp mot Stockport, et lag som slo de 2-1 to dager før julaften. Det er derfor så kort tid siden sist møte at hevnlysten sitter i. Notts County har fått tilbake flere spillere og nærmer seg en skadefri tropp. Stockport på sin side har noen som hangler, men viste likevel lovende takter da Walsall ble slått 3-1 forrige helg.

  Med bare to og fire poeng ned til Wrexham og Mansfield er dette en kamp Stockport helst ikke vil tape, men se opp for scoringskåte McGoldrick og Langstaff. Sistnevnte kan være på vei bort da flere klubber i Championship jakter storscoreren.

  Wrexham skal ut i nytt derby mot Newport etter at de fikk hevnen sin like før jul. Da vant Wrexham 2-0 og fikk begravet den 13 år lange hevnlysten for play off-finalen som gjorde at de ble værende på nivå fem i et tiår til. Nå er det Newport som er på hjemmebane, men kanskje har de tankene mot Manchester United i FA-cupen om en ukes tid da de sikret seg gjevt besøk etter at Eastleigh ble slått tirsdag kveld. Tøff kamp blir det, og en kamp man trolig bør holde seg unna.  

  Barrow – Crewe  

  Luke Offord, Crewe
  Luke Offord Og Crewe Jakter Tre Poeng

  Dette er en liten joker denne runden. De to lagene ligger like utenfor direkte opprykk med sine 49 og 47 poeng før de nå møtes for andre gang på en måned. I det forrige oppgjøret overrasket Barrow ved å vinne 3-1 mot det hjemmesterke Crewe-mannskapet, men siden har de bare tatt en seier på sine fem neste kamper. Favoritter er de her, men noen svakhetstegn har de vist, særlig mot Sutton United sist helg som endte 2-2.

  Crewe på sin side står med tre strake seiere i tøffe kamper mot Bradford, Mansfield og Swindon og var plutselig med det med i kampen om direkte opprykk igjen. Får de en fjerde seier her kan de være inne blant topp tre innen kort tid. Det tapende laget her må fort konsentrere seg om å sikre seg play off i League Two, selv om det er tidlig å melde.  

  En sjanse til, Troy? Nei

  Troy Deeney og Forest Green skulle ut i tøff bortekamp mot et Gillingham som virker til å ha funnet rytmen igjen med tre strake seiere. Etter utskjellingen forrige helg er vi spente på hvilket Forest Green som møter oss her, men at de plutselig skal ta tre poeng i Kent har vi virkelig liten tro på. Trolig blir det fortsatt jumboplass selv om også Sutton United skal slite med å ta poeng borte mot Mansfield. Troy Deeney måtte uansett belage seg på fire kamper på tribunen etter at han ble utvist i oppgjøret mot Salford City uken før forrige helgs utskjelling. Smart, og dermed fikk han også sparken etter bare 29 dager i jobben.

  Etter flere uker med spill inn i League Two ble det to ut forrige helg. Vi bruker å komme raskt opp på hesten igjen og gir et forsøk med disse to spillene som favoritt og luring.  

  FAVORITTEN:   

  LURINGEN:      

  • Notts County – Stockport  
  • TIPS:      
  •  H til 2,50 i odds hos Norsk Tipping 

  Helgens kamper i League Two

  • AFC Wimbledon – Crawley (utsatt grunnet frossen bane)
  • Barrow – Crewe
  • Bradford – Doncaster (utsatt grunnet frossen bane)
  • Gillingham – Forest Green
  • Harrogate Town – Grimsby
  • Mansfield – Sutton United (utsatt grunnet frossen bane)
  • MK Dons – Morecambe
  • Newport – Wrexham
  • Notts County – Stockport County
  • Swindon – Tranmere (utsatt grunnet frossen bane)
  • Walsall – Accrington
  • Salford – Colchester (utsatt grunnet frossen bane)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen