More

  Troy Deeney beklaget, men for sent

  Forest Green-manager Troy Deeney skapte overskrifter da han etter forrige helgs 0-2-tap mot Harrogate i stor stil kritiserte egne spillere.

  Troy Deeney
  DET GIKK SOM VI SPÅDDE

  -Førsteomgangen var så kjedelig at jeg heller burde holdt meg hjemme og sett på Antiques Roadshow. Jeg forsøkte å være snill og ha en rolig innfallsvinkel til managerjobben, men nå må hammeren frem. Det er det mange som ikke vil like, men jeg bryr meg ikke. Det er for mange babyer her, fra topp til bunn, uttalte den tidligere Watford- og Birmingham-angriperen.

  Troy Deeney varte 29 dager

  Troy Deeneys tordentale ble som seg hør og bør møtt av enorm kritikk, og 35-åringen måtte umiddelbart legge seg flat.
  -Følelsene tok overhånd. Jeg burde naturligvis holdt kritikken innad i garderoben, ikke offentlig. Jeg kan ikke annet enn beklage, sa angriperen – før han torsdag kveld ble sparket av Forest Green-ledelsen.

  Deeney mistet jobben, men dette var ikke eneste dårlige nyhet han mottok i dag. Han ble også gitt fire kampers karantene av FA, etter kommentarene ha ga fra benken da han ble utvist i kampen mot Salford.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen