More

  League One – På an igjen

  To hviledager før det braker løs med ny runde i League One. Vi tar oss likevel tid til å ta en rask titt på midtukerunden.

  I helgens runde vant Pompey igjen på overtid, samtidig som nærmeste konkurrent i Oxford United tapte to poeng på overtid. Cheltenham på sin side tok sesongens første seier og med seiere til Charlton og Wigan gikk helgens dobbel fra League One inn.

  Nå venter den 15.serierunden og vi har tatt en kikk på de tøffeste kampene og de potensielt beste spillobjektene.

  Tøffe kamper venter

  Oxford United har nok ikke lagt bak seg det skuffende baklengsmålet på overtid i helgens kamp mot Blackpool. At forsvarsspiller Greg Leigh scoret sitt femte mål på fem starter druknet dermed litt i overskriftene. Han må være på alerten i tirsdagens bortekamp mot Wigan som endelig tok tre poeng igjen. 2-0 borte mot Exeter var imponerende i det som var en jevnspilt fotballkamp. Nå tar de imot Oxford United på hjemmebane i en kamp som på papiret fremstår som 50-50.

  Tøft blir det også for Charlton som står med syv strake kamper uten tap etter at Michael Appleton tok over roret. 4-0 hjemme mot Reading og en Alfie May som scoret sitt fjerde på tre kamper vitner om at ting begynner å falle på plass. Nå venter en tøff tur til Lincoln som også har fjernet sin manager den siste uken. De startet livet uten Mark Kennedy ved å slå Fleetwood 1-0 på bortebane. Klarer de å stoppe rekken til Charlton?

  I bunnen venter en kamp mellom nummer 23 og 22 på tabellen. Reading har nå gått et år uten å vinne en bortekamp, men heldigvis skal denne gå på hjemmebane. Laget har to poeng opp til tirsdagens motstander, Fleetwood. Dette er en kamp Reading skal og bør vinne. Med 3-1-0 på deres fire siste hjemmekamper mener vi oddsen til 2,10 for hjemmeseier bør brukes.

  Vårt tips: Reading vinner til 2,10 i odds hos Norsk Tipping.

  Store favoritter

  Barnsley og Blackpool jakter topp seks og må finne seg i å være store favoritter i hjemmemøtene med Shrewsbury og Cheltenham. Oddsen er uansett for lav til at vi ser poeng i å sette spill på de to B-lagene. Det samme kan man si om Portsmouth sitt bortemøte med Cambridge United. Hjemmelaget står med 0-3-4 på deres syv siste etter at de ble det første laget til å tape mot Cheltenham forrige runde. Pompey har fortsatt ikke tapt og det vil overraske om sesongens første tap kommer her. 1,70 er brukbart betalt, men ikke nok til at vi nødvendigvis tar sjansen.

  To luringer

  På papiret er det to kamper som peker seg ut for oss. Oppgjøret mellom Carlisle og Burton Albion er spennende da oddsen på borteseier gir 2,80 i odds. Gjestene har seks kamper uten tap og de fire siste er endt med trepoengere. I helgen knuste de Bristol Rovers 4-1 i en kamp som løftet laget opp blant topp ti. Carlisle var disiplinerte mot Portsmouth, men så poenget glippet på overtid. Undertegnede så deres forrige hjemmekamp mot Leyton Orient der Carlisle fremstod ekstremt svake. Deres spillestil kommer mer til rette mot lag som står høyt og gir kontringsrom, men sliter stort i kamper de selv forventes å styre. Derfor tror vi det er muligheter for en ny triumf for Burton her.

  Vårt tips: Burton vinner til 2,80 i odds hos Norsk Tipping

  Til slutt gir vi og Wycombe muligheten. De har siden premieren vært bunnsolide hjemme på Adams Park og er favoritter nå som Bolton kommer på besøk. Wycombe ligger tre poeng bak tirsdagens motstander, men den høye oddsen på hjemmeseier gjør at dette er et spill som bør prøves.

  Vårt tips: Wycombe vinner til 2,60 i odds hos Norsk Tipping

  Kampoversikt League One

  League One - På An Igjen Knkxzzb4 League One
  League One - På An Igjen 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen