More

  Millwall og Lincoln med overraskende sparking i kveld

  To overraskende nyheter sent onsdag kveld. Millwall og Lincoln sparker sine managere etter en midt på treet start.

  Lincoln meldte i dag at Mark Kennedy og Danny Butterfield er ferdig hos The Imps. Kennedy har vært manager siden sommeren 2022 før Butterfield kom inn i desember 2022. Etter rundt 70 kamper er det slutt for de manageren. Lincoln tapte skuffende 0-1 hjemme mot Burton Albion forrige helg og med fire tap på fem siste har de falt ned til en 16.plass med sine 15 poeng.

  Med bare fem poeng opp til play off tenkte kanskje ledelsen at nedturen måtte stoppes nå om de skal blande seg opp i toppen. Vi tror derimot en sesong midt på treet er der de hører hjemme.

  Les også: Milton Keynes henter særs spennende manager

  Gary Rowett forlater Millwall

  En liten time kom en enda større overraskelse da Millwall meldte at Gary Rowett er ferdig i klubben. De melder om felles enighet, men vi vet alle at det betyr sparket. 49-åringen får sparken bare fire dager før han skulle ha feiret 4-årsjubileum med London-klubben.

  Siden ansettelsen 21 oktober 2019 har han levert gode resultater på The Den, med blant annet det som så ut som sikker play off-plass før kollapsen i siste serierunde i vår.

  Med 4-3-4 har Millwall lagt seg på en 15.plass med sine 15 poeng. Også de har kort vei opp til play off, så likheten med Lincoln er absolutt til stede.

  Gary Rowett får dermed ikke ta del i feiringen som skulle finne sted i lørdagens tv-sendte tidligkamp fra Deepdale. I stedet får han feire det som skulle vært jubileum i godstolen hjemme fremfor tv-skjermen. Alt om den kampen får du i våre forhåndssaker i fredagens splitter nye utgave av Tipsbladet.

  Prøv Norges eneste sport- og spillavis i fire uker for FEM KRONER!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen