More

  Helgens dobbel i League One runde 14

  Helgens dobbel i League One runde 14 byr på en hjemmefavoritt og en borteseier i vidåpen match.

  Helgens Dobbel I League One Runde 14
  Helgens Dobbel I League One Runde 14 3

  Charlton – Reading

  Spill: Charlton vinner

  Det brenner litt under bena på Reading om dagen. Den positive sesonginnledningen med deres purunge mannskap har blitt erstattet med bare ett poeng på deres fire seneste. På bortebane er Reading regelrett håpløse og uten bedring i sikte. Klubben har tapt sine seks første bortekamper for første gang siden 1962/63-sesongen og er kanskje på vei mot sitt syvende strake bortetap mot formlaget Charlton. De har plukket ti av tolv på sine fire hjemmekamper under Michael Appletons ledelse.  

  Det frister derfor med Charlton som ukens favoritt til en relativ grei odds med tanke på formkurvene til de to lagene på henholdsvis hjemme og bortebane

  Exeter – Wigan

  Spill: Wigan vinner

  Exeter står med fire strake tap. Wigan står med fire strake tap. Dette er en viktig kamp for begge lag og to lag i ulike posisjoner på tabellen. Hjemmelagets gode start har de seneste ukene hjemsøkt dem og når faller de som en stein på tabellen om ikke poengene returnerer. Wigan har på sin side fått det tøft, og mye av det er selvforskyldt med røde kort i hytt og pine. Wigan på en god dag har allerede vist at de kan slå hvem som helst denne sesongen, og trolig har en liten landslagspause med et par friske spillere tilbake gjort susen.

  Thelo Aasgaard Og Wigan Får Vårt Tips I Helgens League One Runde 14
  Thelo Aasgaard Og Wigan

  Helgens dobbel i League One runde 14

  AvsparkKampH-oddsU-oddsB-oddsTips
  Lørdag, 16.00Charlton – Reading 1,773,503,55H til 1,77 i odds
  Lørdag, 16.00Exeter – Wigan 2,003,353,10B til 3,10 i odds

  Totaloddsen 4,87

  BLI ABONNENT

  Er du ikke abonnent? Kjøp digitalt abonnement her og få direkte tilgang til alt om helgens League One-runde og mye, mye mer!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen