More

  League One: Storkamper på rekke og rad  

  En helg med flere storkamper og skjebnekamper venter i League One denne runden.  

  Fire ligakamper uten scoringer, og den siste uken tapte Blackpool både 0-3 og 0-5 i liga og ligacup. Neil Critchley har absolutt ikke fått en drømmestart i returen til Bloomfield Road. Nå venter en tøff hjemmekamp mot et Wigan-mannskap som tapte sin første ligakamp for sesongen forrige helg da Charlie Hughes sin utvisning sørget for et vanskelig utgangspunkt allerede etter halvspilt førsteomgang. Trolig får vi servert en tett og sjansefattig kamp i Blackpool lørdag ettermiddag.  

  Martyn Waghorn på tokt i Bolton? 

  Tilnærmet perfekt hattrick fra 33-åringen Waghorn gav Derby en liten kickstart på en litt grå sesongstart. Da spissen ble signert var ikke Rams-fansen over seg av begeistring, men fem mål på to starter gir grunn til optimisme. Comebacket mot Peterborough sist viste også hva som bor i dette Derby-mannskapet. Nivået må opprettholdes om Bolton på bortebane skal slås. Hjemmelaget returnerer til Macron Stadium etter deres pinlige 0-4 tap forrige gang. Dion Charles var suspendert i denne kampen og viste hvor viktig han er når han returnerte forrige helg og sikret et viktig poeng borte mot Burton.

  Våre to favoritter til direkte opprykk før sesongen skal nå utkjempe første slag. Vinneren vil stå sterkere i kurs hos oss, men hvem blir det? Og er Jonson Clarke-Harris blitt Derby-klar?  

  Serielederne fra Oxford tar imot overraskelseslaget Port Vale. 10 av 12 poeng er plukket siden 0-7 tapet i serieåpningen for gjestene som kan – med litt hell – ta tabelltopp i League One om de overrasker her.  

  LES UKENS TIPSBLADET HELT GRATIS

  Scoringsvegring og managerskiftet  

  Cheltenham og Barnsley møtes til dyst denne helgen. Det skulle egentlig vært en retur til gamle trakter for Michael Duff, men han forlot Barnsley-skipet i sommer. Dermed er det to klubber som har blitt forlatt av trenertalentet som møtes. Erstatterne har sine problemer, men særlig Cheltenham virker fortapte uten Alfie May på topp. Seks kamper er spilt om man inkluderer ligacupen og fortsatt står laget uten scoringer. Forrige helg mistet de sågar det ene poenget i sluttminuttene mot et lag som har denne ene storscoreren i Sam Hoskins. Det ligger i korta at scoringen kommer mot Barnsley-mannskapet som er langt fra friskmeldte.  

  Charlton møter Fleetwood og gjør det uten en manager på plass. Dean Holden måtte gå etter fire strake ligatap. Tidligere Charlton-kaptein Jason Pearce leder laget mot Scott Brown som venter på sesongens første seier. Laget står nå med fire strake tap og fikk i tillegg to mann utvist i hjemmetapet mot Shrewsbury forrige helg.  

  Cambridge – Reading er plukket ut som tv-kamp mandag kveld og universitetsbyens møte med de rojale i League One blir dermed underholdningen vi får den kvelden.  

  Full pott og aldri i tvil 

  Favoritten Oxford United innfridde med sin hjemmeseier til 1.80 i odds og Leyton Orient tok som tippet sin første seier for sesongen i hjemmemøte med daværende serieleder Cambridge. Den finfine oddsen på 2.20 sikret oss dermed en fin gevinst forrige helg. Charlton får favorittstempel hjemme mot Fleetwood grunnet meget fin odds. Vi har hatt god flyt på luringen i League One denne sesongen og sjanser litt ekstra denne gang på at Cheltenham får sesongens første mål og med det også tar poeng hjemme mot Barnsley. Det ligger i korta.  

  FAVORITTEN:     

  • Charlton – Fleetwood            
  • TIPS:    
  • H til 2.05 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Cheltenham – Barnsley    
  • TIPS:     
  • U til 3.40 i odds hos Norsk Tipping 

  Helgens kamper i League One

  League One: Storkamper På Rekke Og Rad   Gmbj6Qnp League One
  League One: Storkamper På Rekke Og Rad   2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen