More

  EFL-transfers: Hektiske sluttminutter

  Overgangsvinduet nærmer seg slutten. Det betyr hektisk døgn frem til midnatt fredag kveld for flere av klubbene i EFL.

  Rotherham satte i dag klubbrekord med sin nyeste signering. Og det er ikke hvem som helst. De hentet tidligere i måneden Christ Tiehi for det som ble ny overgangsrekord for The Millers den gang. I dag kommer Sam Nombe fra Exeter City, og gjenforenes da med sin tidligere trener i Exeter, Matt Taylor. Nombe scoret 17 mål i League One forrige sesong og har vært sterkt ønsket av flere klubber i EFL denne sommeren. 24-åringen har også startet denne sesongen på imponerende vis. Exeter ser ut til å ha erstatteren klar i form av Admiral Muskwe fra Luton Town på lån.

  Southampton vil raide Sunderland

  En å følge med på de neste 24 timene er Ross Stewart. Southampton er veldig lystne på å hente storscoreren før overgangsvinduet stenger. Spissen som bøttet inn mål for Sunderland i League One fortsatte på samme vis i starten av deres retur til The Championship før en skade satte han ut av spill for store deler av sesongen.

  De ryktes også å være interessert i å hente Patrick Roberts sørover, men trolig vil Sunderland holde igjen en av de to viktige spillerne. Southampton på sin side ser ut til å miste Che Adams likevel. Etter at overgangen til Everton gikk i vasken meldes det nå om at Wolverhampton får til en låneavtale med The Saints.

  Les også: Middlesbrough med dobbelsignering i dag

  Leeds har også hentet spillere i dag. Ilia Gruev kommer til klubben fra Werder Bremen og den defensive midtbanespilleren på 23 år bytter dermed ut spill i Bundesligaen med Championship. I tillegg er Glen Kamara fra Rangers på plass for å forsterke midtbanen på Elland Road ytterligere. I går ble det klart at klubben hentet Djed Spence på lån fra Tottenham, og endelig får vi den fantastiske backen tilbake i ligaen han herjet for Nottingham Forest.

  Stoke henter og henter

  Stoke henter Bae Junho fra K-League og klubben Daejeon Hana Citizen. 20-åringen er en midtbanespiller som var med det sør koreanske u20-landslaget som spilte seg til semifinalen i VM tidligere i år. Dette blir deres 15 signering for sommeren.

  Blackburn ser til Tyskland i sin jakt på ny spiss. Derry Scherthant fra Hertha Berlin kan komme inn portene på Ewood Park.

  Spissbytte i Peterborough?

  Jonson Clarke-Haris Er Kanskje Ferdigspilt I Peterborough?
  Jonson Clarke-Harris (Til Venstre) Er Kanskje Ferdigspilt I Peterborough.

  Mye tyder på at Jonson Clarke-Harris har spilt sin siste kamp for Peterborough. Storscoreren har bare 12 måneder igjen av kontrakten sin og The Posh satte han tidligere på transferlisten. I dag meldes det om at Derby ser ut til å slå Bristol Rovers i kampen om den erfarne spissen. Peterborough ønsker erstatter inn raskt og har fått avvist bud på Wimbledons Ali Al-Hamadi. En spiller som også Barnsley tidligere i sommer fikk nei på.

  Peterborough har uansett hentet spissen Jadel Katongo på lån fra Manchester City. De har også hentet 19-åringen Zak Sturge på lån fra Chelsea. Men han er venstrekant og ingen spiss.

  Wrexham forsterker seg på topp.

  Wrexham har i dag hentet Wycombe-spiss Brandon Hanlan for 300 000 pund. 26-åringen kom inn fra benken i bortemøte med Bristol Rovers i helgen og assisterte det som ble vinnermålet til Wycombe. Nå er det Wrexham og League Two som venter. Det har vært relativt rolig for Wrexham denne sommeren etter returen til EFL, men vi blir ikke overrasket om det kommer inn en spiller med defensive kvaliteter før vinduet stenger.

  Alle overganger i Premier League og EFL

  Alle bekreftede overganger i Premier League og EFL til vinduet stenger finner du på vår egen transfer-spesial.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen