More

  Kostbart Wolves-poeng

  Wolverhampton tok poeng hjemme mot Newcastle, men poenget kostet dyrt. Pedro Neto, kan hende Wolverhamptons viktigste spiller, forsvant ut på båre og kan fort bli fraværende i atskillige uker.

  Pedro Neto, Wolves
  Kostbart Wolves-Poeng 3

  Wilson x 2

  Mye handlet om Callum Wilson, da Newcastle-angriperen ved to anledninger sendte gjestene på Molineux i føringen. Først på brassespark etter drøye 20 minutter, før Mario Lemina utliknet før pause. Rett etter hvilen scoret Wilson igjen, denne gang på straffespark som nær ble reddet av Wolves-keeper Jose Sá.

  Les også: Nketiah-show

  Kampens prestasjon

  Wolves
  Kostbart Wolves-Poeng 4

  Wolves tapte fire av sesongen første fem, men har siden tatt mektige steg i riktig retning. Mye takket være nevnte Neto, og sørkoreanske Hee-chan Hwang. Sistnevnte scoret i dag sitt sjette Premier League for sesongen, og dagens utlikning til 2-2 var en lekkerbisken av de sjeldne. Hwang fikk ballen i trengt posisjon på femmeteren, og alle trodde han umiddelbart skulle fyre av. Den gang ei. En lekker dragning fikk Dan Burn på rumpa, og deretter var det bare å lime ballen inn i Nick Popes venstre hjørne.

  Fem på rad

  Begge lag presset på for en matchvinnende scoring, og Wolves begge hadde gode muligheter til å avgjøre. Det endte imidlertid med poengdeling (for 11. gang på siste 17 innbyrdes møter), og ulvene har nå tatt poeng fra alle sine siste fem kamper.

  Og det altså til tross for at den høytflyvende trioen Manchester City, Aston Villa og Newcastle har vært av motstanderne. Lårstrekken til Pedro Neto er imidlertid en alvorlig bekymring for alle som heier på ulvene fra Molineux.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen