More

  Kongsvinger har fått luke

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kongsvinger har fått luke på topp, og kan være i ferd med å stikke fra resten av det opprykksjagende feltet. 

  Mange trodde nok at Kongsvinger forspilte sin sjanse til opprykk da de i fjor tapte for Sandefjord i kvaliken til Eliteserien. Vegard Hansen kom inn som trener før sesongstart etter å ha tilbrakt en halv evighet i Mjøndalen, men massene var ikke overbevist om valget av trener. Hansen selv var imidlertid offensiv, og sa dette til Tipsbladet om opprykksmulighetene før sesongstart: 
   
  – Jeg går ikke ut og sier vi skal rykke opp i år, men vi er rusta som klubb og mannskap til å kjempe i toppen. Alle valg vi tar er retta inn mot spill i Eliteserien i løpet av de neste årene, sa Hansen til oss i april. 

  Les mer fra Tipsbladet.no

  Kåffa kommer

  Og etter en litt blandet start på sesongen, har Hansen virkelig fått fart på dette Kongsvinger-mannskapet. Søndagens 1-0-seier mot Moss, var hedmarkingenes sjette strake seier i OBOS-ligaen, og nå er laget fra Gjemslund i ferd med å få luke på topp. De har nå fem poeng ned til KFUM Oslo på tredjeplass, og foreløpig er det bare Fredrikstad som klarer å holde følge med Kongsvinger. Østfoldingene følger nemlig hakk i hæl bare to poeng bak, og deres råsterke 1-0-seier borte mot Sogndal lørdag kveld, forlenget deres ubeseirede start på sesongen.

  Robin Rasch, Kfum Oslo. Cupens 4. Runde. Kongsvinger
  Robin Rasch – Obos-Ligaens Frisparkkonge.

   Når vi nå nærmer oss halvspilt sesong, har FFK altså fremdeles ikke tapt en eneste kamp i år. I motsatt ende av skalaen finner vi Åsane, som blir værende med sin hittil eneste triumf, og sliter tungt i bunnen av tabellen. Bergenserne har imidlertid løftet seg de siste ukene. Først sikret de seg sesongens første seier på bekostning av Bryne, og søndag kom de tilbake fra 0-2 og fikk med seg 2-2 hjemme mot selveste Kristiansund. 

  Fredrikstad innfrir

  Og et lag som virkelig har kommet bakfra i det siste, er KFUM Oslo. Hovedstadslaget så ut til å måtte kjempe for å unngå nedrykk etter en knalltøff start på sesongen. Fem strake seirer senere, er Kåffa plutselig oppe på tredjeplass på tabellen, og er kun tre poeng bak Fredrikstad på direkte opprykksplass. Johannes Moesgaard imponerer kanskje mest av alle i OBOS-ligaen for tiden, men gikk på overtidssmell i midtukens cuprunde mot Kjelsås.

  Gard Simenstad Og Raufoss Kan Overraske Mot Mjøndalen. Kongsvinger
  Gard Simenstad Og Raufoss Kan Overraske Mot Mjøndalen.

  Når det kommer til helgens spill, gir vi favoritt-tipset til Fredrikstad. FFK er bunnsolide defensivt, og Ranheim trøbler på bortebane. Oddsen på 1,80 er omtrent som den bør være. Raufoss spilte festfotball da de avanserte til cupens kvartfinale mot Viking i midtuken, og bør ha spilt på seg masser av selvtillit. De slo også Skeid i forrige ligarunde, og er absolutt i stand til å overraske borte mot Mjøndalen.

  Helgens OBOS-tips

  FAVORITTEN:

  Fredrikstad – Ranheim
  TIPS:
  H til 1,80 i odds hos Norsk Tipping

  LURINGEN:

  Bryne – Raufoss
  TIPS:
  B til 2,85 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen