More

  Kjøp, salg, rykter og Dele Alli

  Fredag, og nå er det altså bare fire små uker til avspark i Premier League, når regjerende mester City besøker nyopprykkede Burnley på Turf Moor. Det er sågar bare 21 dager til det braker løs i The Championship, med fredagsball mellom Wednesday og Southampton. At avspark nærmer seg med stormskritt, betyr også at det for alvor begynner å haste med å få orden på spillerstallen. Kjøp, salg og rykter står dermed på agendaen.

  Siden mandag har vi bokført over 40 bekreftede overganger, inn- og ut av engelske klubber i de fire øverste divisjonene. Største utlegg denne uka har kommet fra Villa, som har betalt drøyt 31 millioner pund for gjenforeningen av Pau Torres og Unai Emery. 26-årige Torres spilte under Emerys ledelse fra 2020 til oktober i fjor, og nå er altså landslagsstopperen på plass for å hjelpe sin læremester også i England.

  Kjøp, Salg, Rykter Og Dele Alli Pulisic Scaled Rykter,Dele Alli
  Kjøp, Salg, Rykter Og Dele Alli 6

  Chelsea er fortsatt i salgsmodus, og torsdag var det Christian Pulisic som forsvant ut dørene på Stamford Bridge. Milan betalte 20 millioner pund for yankeen, og det er slikt vi kaller røverkjøp. I alle fall om Pulisic kan holde seg skadefri over tid.

  Coventry fikk også 20 pundmillioner inn på konto, da Viktor Gyökeres ble solgt til Sporting i Lisboa. God deal for The Sky Blues, som tidlig hentet en erstatter i form av Ellis Simms fra Everton. Overgangssummen for Simms sies å være £8 millioner.

  Bournemouth bekreftet torsdag kjøpet av Romain Favre fra Lyon, for nær 13 millioner pund. Midtbanespilleren lånes imidlertid umiddelbart ut til Lorient. Ikke uvanlig å kjøpe, for å sende rett på lån om det er snakk om et ungt talent. Her er det imidlertid en 24-åring som handles inn, så litt rart høres det ut.

  Swansea har kjøpt scoringsgarantis Jerry Yates fra Blackpool, mens unge og lovende Kyle Joseph går motsatt vei. Kjøpet av Yates betyr nok også at Joel Piroe – som er ønsket av Everton – er på vei ut.

  Kjøp, Salg, Rykter Og Dele Alli S61 Dele Alli Besiktas Scaled Rykter,Dele Alli
  Åpner Opp: Dele Alli Har Slitt, Både På Og Utenfor Banen

  Dele Alli åpner opp om vanskelig barndom, og avhengighet. Alle vil se midtbanespilleren tilbake til sitt beste, og da kan ærligheten være første steg på veien tilbake. Vi heier på Dele.

  Hva skjer i helgen?

  Vi begynner å bli lei av å vente på bekreftelsen om at Arsenal har kjøpt Declan Rice fra West Ham, men Gunners-ledelsen har lovet å fullføre kontrakten i dag. Vi får vel se.

  Rykter: Jordan Henderson Til Ørkenen?
  Kjøp, Salg, Rykter Og Dele Alli 7

  Nye spillere stå frem med ønsket om å tjene tullepenger i ørkenen, og Jordan Henderson – av alle – kan nå altså bli nestemann som kaster moralen på båten.

  Thiago Alcantara og Fabinho kan også være på vei bort fra Liverpool. Førstnevnte skal være ønsket tilbake til Barcelona, mens Fabinho skal være gjenstand for bud fra Saudi. Dette er imidlertid fortsatt på tidlig ryktestadium, og det er vanskelig å se Klopp la enda tre veteraner forsvinne på så kort tid. Eventuelle penger fra salg ryktes å skulle brukes på Lavia fra Southampton, og kanskje Colwill fra Chelsea. Liverpool vil imidlertid ikke bli noen utfordrere med et lag bestående av 19-åringer.

  Kjøp, Salg, Rykter Og Dele Alli Brennan Johnson Rykter,Dele Alli
  Kjøp, Salg, Rykter Og Dele Alli 8

  Villa har, som nevnt kjøpt Pau Torres, men Emery vil ha mer. Leverkusen-ving Moussa Diaby og Nottingham Forest-angriper Brennan Johnson står høyt på ønskelista. Vi både håper og tror den sistnevnte lokale helten blir værende på City Ground.

  Tottenham meldes å ha tatt plass i køen av klubber som ønsker seg Levi Colwill. Spurs-ledelsen har imidlertid hendene fulle med kaoset rundt Harry Kane. Superspissen skal nå være tilbud ukelønn på ubeskjedne 400 000 pund, samt særs godt betalt jobb i klubben også når skoene en dag legges på hylla. Alt for å kunne beholde Premier League beste spiller.

  Manchester United skal ha foreslått for Atalanta spillere i bytte mot Rasmus Højlund. Bare for å bli møtt med streng mine og et kontant nei. Italienerne krever ren cash om de skal la den unge, danske angriperen få reise til England.

  Kjøp, Salg, Rykter Og Dele Alli Willian Scaled Rykter,Dele Alli
  Kjøp, Salg, Rykter Og Dele Alli 9

  Callum Hudson-Odoi er av de gjenværende i Chelsea, men trolig ikke så lenge. 22-åringen er ønsket av en flokk med klubber, og Fulhams meldes å stå langt fremme i køen. Willian fikk også nytt tilbud fra Fulham-ledelsen, men den brasilianske veteranen skal nå være fristet av bud fra Nottingham Forest.

  Premier Leagues beste reservekeeper, Liverpools Caoimhin Kelleher, skal være ønsket av Wolves. Dette da Jose Sá skal stå på blokka i Forest.

  Av annet spennende på Tipsbladet akkurat nå:

  *VM-spesial
  *Tour de France, etappe 13
  *EFL-snadder

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen