More

  Jerry Yates skifter beite – og annet snadder

  En rask oppdatering på de viktigste overgangene fra EFL de seneste dagene, og at Jerry Yates blir i The Championship den kommende sesongen også.

  Championship – der blir Jerry Yates værende

  Jerry Yates var stor for Blackpool i høstsesongen, men sluknet totalt sammen med resten av laget utover vinteren og våren. Jerry Yates imponerende 15 mål var nok til å få Michael Duff og Swansea på kroken og dermed blir det en ny sesong på nivå to for 26-åringen fra Doncaster.

  Preston signerte danske Mads Frøkjær-Jensen fra danske Odense for få dager siden, og nå har de også sikret seg Duan Holmes fra Huddersfield.

  Ipswich har sikret seg George Hirst på fast basis etter den vellykkede låneavtalen i vinter, og dermed har Kieran McKenna i det minste en ekstra spiss å velge mellom – og trolig kommer det enda en inn dørene på Portman Road.

  Vi har tidligere meldt om Aaron Ramseys ønske om å returnere til Cardiff, og i dag kan de se ut som det blir medisinsk test på den walisiske stjernen. Det er en enorm signering på dette nivået.

  Bristol City fikk også – som meldt – kloa i Jason Knight, med en herlig signeringsvideo. Nå har de også avslått bud fra stjernespiller Alex Scott fra både Bournemouth og Wolverhampton. Sistnevnte sies å være ute av kampen etter at deres bud på 18 millioner pund ble avslått hardt og kontant.

  Signeringsvideoene er av høyt nivå denne sommeren

  Southampton har hentet Ryan Manning til sørkysten og det som blir en gjenforening med manager Russell Martin som hadde spilleren i Swansea-stallen forrige sesong. De har også bekreftet overgangen for Shea Charles fra Manchester City.

  Birmingham har gjort gode signering denne sommeren, men mister nå Tahiht Chong til Luton Town og det som meldes å være en overgang på fire millioner pund.

  League One

  Jerry Yates-Saken: 
Wycombe Henter Luke Leahy Fra Shrewsbury
  Matt Bloomfield Med En Strålende Signering I Luke Leahy Fra Shrewsbury

  Vi har tidligere dekket både Oxford United og Derby County sine signeringer denne sommeren i egne saker. Nå har også Wycombe fått fart på sakene etter en traurig start på sommeren. Siste innskudd er Harry Boye på lån ut sesongen fra Sheffield United. 21-åringen storspilte på utlån for Lincoln forrige sesong og kan bekle både venstreback og venstrekant. De har også hentet Luke Leahy fra Shrewsbury som undertegnede mener er en strålende signering da han var en av klubbens store spillere forrige sesong. Shrewsbury har på sin side hentet Elliot Thorpe på lån fra Luton Town, og dette er en spiller vi også har stor tro på.

  Les også: Rykende fersk ryktebørs fra Premier League

  Exeter har hentet Dion Rankine på lån fra Chelsea, og Blackpool har hentet Kyle Joseph fra Swansea siden de lot Jerry Yates gå motsatt vei. Wigan på sin side har signert nummer fem i Sean Clare fra Charlton.

  Lincoln City har også signert noen spillere nå, ettersom flere spillere hadde forlatt klubben. Siste inn er spiss Tyler Walker som ble frigitt fra Coventry i sommer etter flere mislykkede utlån – deriblant hos Pompey. Apropos Pompey, de har nå bekreftet signering av herlige Regan Poole og har snart et helt nytt mannskap på plass før sesongstart.

  League Two

  Stockport har hentet sin fjerde for sommeren, og sistemann inn er Jordan Smith som tidligere har vært burvokter for Nottingham Forest. Wimbledon har også hentet en keeper i Alex Bass på sesonglangt lån fra Sunderland. Milton Keynes har og gjennomført en strålende signering i MJ Williams fra Bolton. Vi er noe overrasket over at han tar turen ned fra League One.

  Morecambe sliter med å stille lag til treningskampene sine. Derfor passer det bra at Michael Mellon returnerer til klubben på et sesonglangt lån fra Burnley. Newport County har mistet flere spillere -deriblant nomaden og kaptein Mickey Demetriou, men har ordnet sin femte signering i rutinerte Shane McLoughlin fra Salford.

  For tiden er det ellers nokså stille på nivå fire, og fortsatt venter vi på hva Wrexham kan bringe opp av hatten denne sommeren.

  Husk at vår store EFL-spesial kommer 4.august med alt du trenger å vite om seriestarten i Championship, League One og League Two. Trykk her for å bestille ditt digitale abonnement så du får alt på plass i god tid før første spark på ballen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen