More

  Kamp om Thuram

  Newcastle har meldt seg på i kampen om topp 4 og det som enda gjevere er, og det antas å renne oljepenger ut av St. James’ Park i januar. Marcus Thuram er av de som hyppigst blir koblet til The Magpies. 25-åringen har bare halvåret igjen av kontrakten med Borussia Mönchengladbach.

  Chelsea er på hæla i Premier League, og Graham Potter er på desperat jakt etter forsterkninger. Christopher Nkunku (Lipzig), David Fofana (Molde) og den unge midtbanespilleren Andrey Santos fra Vasco Da gama antas alle å rusle inn dørene på St. James’ Park i januar.

  Ligaleder Arsenal jakter en erstatter for kneskadede Gabriel Jesus, og Dusan Vlahovic kan bli den som hentes inn på nyåret. The Gunners har lenger viste interesse for Juventus-angriperen, men spillerens mange skadeopphold skaper usikkerhet. Barcelona-angriper Ferran Torres skal også være på blokka.

  Ryktene om at verdensmester Enzo Fernandez er på vei til Liverpool fortsetter å rulle, men det er flust med hindringer i veien. Spilleren sies å ha utkjøpsklausul på 100 millioner euro, og han er under kontrakt med Benfica frem til sommeren 2027.

  Adrien Rabiot imponerte for VM-finalist Frankrike, og sies å å kunne ende opp i Tottenham. Juventus-spilleren har lenge blitt linket til hovedstadsklubben, og interessen har ikke avtatt.

  Harry Souttar blir igjen linket til Everton. Stoke-spilleren gjorde et godt VM for Australia, og The Toffees trenger de forsterkningene de kan få.

  Atletico Madrid skal stå klare til å selge Joao Felix om et godt nok tilbud tikker inn. Arsenal og flere andre Premier League-klubber skal ha stilt vekkerklokka.

  Raphinha linkes tilbake til Premier League. Den tidligere Leeds-vingen var på banen i fem kamper for Brasil i VM, men har bare hatt middels suksess i Barcelona.

  21-årige Gabriel Martinelli sies å ha kommet til enighet om ny langtidskontrakt med Arsenal. Til alle Gunners-fans store lettelse.

  Både Manchester City og Tottenham skal være interessert i Inter-forsvarer Alessandro Bastoni.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen