More

  FA-CUP: Chelsea sjokkerte Villa

  Det spilles omkamper i FA-cupen denne uken, og etter målløst oppgjør på Stamford Bridge var det i kveld duket for returkamp mellom Aston Villa og Chelsea på Villa Park. Hjemmelaget står med 9-1-1 og 19 plussmål fra sine første 11 hjemmekamper i Premier League, og var klar oddsfavoritt mot et Chelsea-lag som i løpet av få dager tillot åtte baklengsmål mot Liverpool og Wolverhampton. Den gang ei.

  Ingen b-lag

  Det var nemlig Chelsea som stjal showet i Birmingham i kveld, og nei; Villa sendte ikke noe redusert lag på banen. Lagoppstillingen i begge lag var som om det ble spilt om avgjørende Premier League-poeng.

  Chelsea gikk ut i hundre, og etter scoringer av Conor Gallagher og Nicolas Jackson sto det 2-0 til gjestene etter bare drøy 20 spilte minutter. Unai Emery holdt tordentale i pausen, men til ingen nytte.

  Fa-Cup
  Drømmetreff: Enzo Fernandez Traff Klokkerent, Og Bidro Til At Chelsea Avanserte I Fa-Cupen.

  I stedet var det duket for en 3-0-scoring fra øverste hylle, da verdensmester Enzo Fernandez skrudde et formidabelt utenfor verdensmester Emiliano Martinez’ rekkevidde og opp i keeperens høyre kryss. Game over på Villa Park, og en etterlengtet opptur for en hardt presset Mauricio Pochettino – selv om ikke nullen holdt heller denne gang. Moussa Diaby fikk leverte nemlig et trøstemål på overtid.

  Origis første

  Fa-Cup
  Kultheltens Første: Divock Origi Har Scoret Mål Nok Han, Men Aldri Tidligere For Nottingham Forest

  Det ble også spilt omkamp mellom Nottingham Forest og Bristol City, der var det knapt spilt ti minutter før Milan-lån og tidligere Liverpool-helt Divock Origi sendte Forest i føringen. Feiringen av belgierens første i Forest-drakt var imidlertid knapt fullført før Jason Knight utliknet for gjestende Robins.

  Kampen gikk til ekstraomganger, og her var Forest på gyngende grunn. Nakhi Wells og Matty James var av dem som misbrukte kjempesjanser for Championship-klubben, før dommeren bestemte at det måtte straffesparkkonkurranse til for å finne Manchester Uniteds neste motstander i FA-cupen. Der misset Sam Bell, mens Forest scoret på alle sine fem, og dermed reiser Manchester United til City Ground i neste runde.

  Coventry mot askeladd

  Det ble spilt omkamper også tirsdag, da med utelukkende Championship-lag involvert. Coventry banket Sheffield Wednesday, og ble da belønnet med hjemmekamp mot askeladden Maidstone United, Leeds slo Plymouth etter ekstraomganger på Home Park, mens ustoppelige Southampton enkelt slo Watford med 3-0 på St. Mary’s. The Saints er nå uten tap fra sine siste 24 kamper, men besøker altså Liverpool på Anfield i neste runde.

  Fa-Cup
  Til Brua: Georginio Rutter Og Leeds Er Også Videre I Fa-Cupen. I 5. Runde Venter Bortekamp Mot Chelsea

  FA-cupens 5. runde

  Blackburn – Newcastle

  Chelsea – Leeds United

  Bournemouth – Leicester

  Liverpool – Southampton

  Nottingham Forest – Manchester United

  Wolverhampton – Brighton & Hove Albion

  Coventry – Maidstone United

  Luton – Manchester City

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen