More

  Både og for Aston Villa

  Aston Villa skal ut i Europa, og manager Unai Emery har hendene fulle med å få på plass en slagkraftig spillerstall. At Juventus nå blir kastet ut av europacup-spill, gjør uansett godt for Villas ambisjoner, da Birmingham-klubben nå blir seedet.

  Spillerstallen er imidlertid fortsatt ikke helt finjustert, selv om oppkjøringen til ny sesong nå starter opp. Ingen viktige brikker har forsvunnet ut, men så langt er tidligere Leicester-spiller Youri Tielemans eneste nykommer. Villarreal-forsvarer Pau Torres forventes å være nestemann inn, men så langt er intet bekreftet.

  Les også: Hvem, hva, hvor i Premier League

  Emery ønsker seg både, ny spiss, ving, midtbanespiller og høyreback, og da gjelder det å holde styr på finansene. Barcelona-angriper Ferran Torres sies å stå høyt på ønskelista. Barcelona skal være villig til å selge, men håper samtidig å få tilbake noe nær det samme som de selv ga da de hentet 23-åringen fra Manchester City. Opp mot 50 pundmillioner blir i overkant mye for Aston Villa.

  Både Og For Aston Villa Moussa Diaby Aston Villa
  Både Og For Aston Villa 2

  Leverkusen-ving Moussa Diaby er også i kikkerten, men det er en haug av klubber som viser interesse for den lynkjappe vingløperen. Arsenal, Newcastle og Manchester United er av dem som har vist interesse, men Diaby har fortsatt to år igjen av kontrakten med Bundesliga-klubben. Det betyr at også han vil koste opp mot 50 pundmillioner.

  Leeds-ving Wilfried Gnonto er også en ettertraktet vingløper som Villa-fansen gjerne ser ankomme Birmingham. Gnonto tippes å forlate Elland Road, og Everton ligger også langflate etter spillerens underskrift. Mer sannsynlig er det uansett at Gnonto vender hjem til Inter.

  Godt nytt før europacupspill, men det går tregt i overgangsvinduet. Samtidig har Jacob Ramsey vendt hjem fra vellykket EM-turnering for U21-landslag med skade. Den 22-årige midtbanespilleren spilte Englands fire første kamper, men forsvant ut av kvartfinalen med skade som gjør at han mest trolig mister sesonginnledningen i Premier League.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen