More

  Premier League: Tunge skadeavbrekk

  Arsenal skal allerede søndag innvie den nye Premier League-sesongen, i Community Shield-fest mot Manchester City på Wembley. Der, og trolig i de første fire til fem Premier League-kampene, må man imidlertid klare seg uten Gabriel Jesus.

  Arsenal var uten Jesus også i onsdagens møte med Monaco (seier etter straffer), og etter kamp kunne manager Mikel Arteta melde om ny kneskade på angriperen.

  -Han har kjent smerter i kneet de siste ukene, og i dag tidlig gjennomførte han et lite inngrep. Det er ikke noe alvorlig, men han blir ute noen uker, sa Gunners-bossen.

  Skaden på Jesus stopper imidlertid ikke planene om salg av Folarin Balogun, som er ønsket av blant annet Inter. I stedet blir det med stor sikkerhet Eddie Nketiah som tar spissplassen i Arsenals første kamper i ny sesong. Nketiah scoret Arsenals mål da det endte 1-1 før straffer mot Monaco.

  Premier League: Christopher Nkunku, Chelsea
  Premier League: Tunge Skadeavbrekk 2

  Også i Chelsea er det spisstrøbbel uken før avspark ny sesong. Christopher Nkunku varte bare 20 minutter av 1-1-kampen mot Dortmund før han hinket av banen.

  -Uflaks og en ikke helt god gressmatte må ta skylden, og vi må vente noen dager før vi vet omfanget av skaden. Akkurat nå tror vi imidlertid ikke det er noe alvorlig, sier Chelsea-manager Mauricio Pochettino.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen