More

  Ryktebørsen: Everton jager Vardy

  Everton fikk godt med plass på ryktebørsen onsdag, og det tar for seg også i dag. Sean Dyche må som snarest få hentet inn noen offensive brikker, og fortsatt sies Anthony Elanga å være øverst på ønskelista. Om Manchester United er villige til å slippe angriperen er straks mer usikkert. Middels pålitelige kilder melder også at The Toffees nå har rettet kikkerten mot Leicesters aldrende scoringskonge Jamie Vardy, samt franske Moussa Dembele. Southampton-angriper Che Adams skal også være på Evertons radar.

  Ryktebørsen: Everton Jager Vardy Che Adams Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Everton Jager Vardy 6

  Bournemouth la denne uken bud på Bristol Citys ettertraktede midtbanespiller Alex Scott, men tilbudet om £15 millioner for 19-åringen ble møtt med en kald skulder og et olmt blikk.

  Pierre-Emile Højbjerg er ønsket av atskillige klubber, inkludert Atletico Madrid. Det vil være overraskende om Tottenham lar den danske midtbaneterrieren gå.

  West Ham skal så smått begynne å la seg frustrere over hvor lang tid Arsenals advokater bruker på å avslutte Declan Rice’ overgangspapirer. Vi er smått frustrerte selv, da han snart bør kunne inkluderes i vår oversikt over bekreftede overganger.

  Ryktebørsen: Everton Jager Vardy Jonny Otto Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Everton Jager Vardy 7

  Wolves meldes åpne for tilbud på Jonny Otto, samtidig som de snart presenterer Matt Doherty som den gjenkomne sønn på Molineux.

  Ryktebørsen: Everton Jager Vardy Hendo N Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Everton Jager Vardy 8

  Jordan Henderson meldes å kunne takke ja til tilbud om fire ganger lønnsinntekten han har i Liverpool, og tilbudet kommer naturligvis fra PIF.

  Conor Gallagher er ønsket av atskillige klubber, men Chelsea sies å ville kreve £50 millioner for midtbanespillere. Det spørs vel om noen er villige til å grave såpass dypt.

  Iliman Ndiaye har bare ett år igjen av kontrakten med Sheffield United, og angriperen sies å være ønsket av Marseille. Blades-ledelsen skal imidlertid nå ha gitt Ndiaye tilbud om ny og kraftig forbedret kontrakt.

  Joao Felix
  Ryktebørsen: Everton Jager Vardy 9

  Manchester United, Newcastle og Aston Villa skal alle være interesserte i lån av Atletico-angriper Joao Felix. Chelsea takket i mai nei til tilbudet om å kjøpe, etter forrige sesongs låneopphold på Stamford Bridge.

  Nottingham Forest skal ha lagt bud på PSVs midtbanespiller Ibrahim Sangare.

  Leicester virker avhengig av å ha dansk keeper. Kasper Schmeichel var en kjempesuksess. Daniel Iversen not so much. Nå kan Brøndby-keeper Mads Hermansen bli neste danske burvokter på King Power Stadium.

  Charles De Ketelaere ble aldri noen suksess i Milan, og etter bare ett år kan spissen bytte arbeidsgiver igjen. Aston Villa, som i går handlet Pau Torres fra Villareal, sies å stå klare til å betale de 35 pundmillionene som kreves.

  Dagens Harry Kane er at Paris Saint-Germain utfordrer Bayern München i kampen om å få kjøpe. Begge kan garantere Kane pokaler, men fortsatt tror vi spissen blir værende i Tottenham for å gruse Shearers scoringsrekord.

  Ryktebørsen: Everton Jager Vardy Wout Weghorst Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Everton Jager Vardy 10

  Wout Weghorst var en flopp på lån i Manchester United, og spissen har heller ingen fremtid i Burnley. Bayer Leverkusen meldes imidlertid interessert i å betale spillerens lønn.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen