More

  Derby County – 6 inn og 6 ut

  Derby County har hentet to nye spillere de siste ukene, men i dag kan en stjerne forlate klubben.

  Etter at opprykkshåpet glapp på siste dag av sesongen har Paul Warne hatt god tid til å planlegge den kommende sesongen i League One. Det har resultert i seks spillere inn og seks spillere ut.

  De nye hos Derby County

  Sonny Bradley Feiret Opprykket Til Premier League Før Han Nå Er Klar For Derby County
  Sonny Bradley Går Fra Luton Til Derby County

  Klubben startet sterkt ved å hente høyreback Joe Ward fra Peterborough før de få dager senere fulgte opp med keeper Josh Wickers fra Rotherham og venstreback Callum Elder fra Hull. Senere kom Curtis Nelson fra Blackpool og midtstopperen er en rutinert 30-åring som skal bidra til litt færre baklengsmål denne sesongen. Denne helgen hentet de også to nye spillere som ble presentert på klubbens hjemmeside. Conor Washington kommer gratis fra Rotherham og den erfarne spissen har vært ønsket av Warne flere ganger og var også mannen som hentet han til Rotherham før han forlot Yorkshire-klubben til fordel for Derby forrige høst.

  I tillegg er nok siste puslespill på plass i forsvar på plass ved ankomsten av Sonny Bradley fra Luton. 31-åringen reiser fra det nye Premier League-laget med lovord og lykkeønskninger for sin solide jobb for klubben i fem år.

  Ut med det gamle

  Med flere rutinerte inn har man også måttet si farvel til flere av ringrevene i klubben. 38 år gamle Curtis Davies har gått videre til Cheltenham. Richard Stearman og James Chester har også forlatt klubben og jakter fortsatt på nye klubber. En av de eldste som absolutt ikke var ønsket bort fra klubben var David McGoldrick, men han er som tidligere meldt klar for sin gamleklubb Notts County. Ut har også Krystian Bielik gått etter at han har gjort låneovergangen til Birmingham permanent.

  Stjernen er neste ut

  Jason Knight Går Fra Derby County Til Bristol City
  Jason Knight Nærmer Seg Bristol City

  Et av målene for sommeren var å få beholde Jason Knight i en sesong til. Nå tyder det meste på at den irske landslagsspilleren rykker opp til Bristol City og Championship-spill igjen. Midtbanespilleren er ventet å gjennomføre de medisinske testene i dag og overgangen på rundt to millioner pund vil da være i boks. Derby håper på sin side at de i retur kan få Kane Wilson motsatt vei da han ikke lyktes i sin første sesong i Bristol City etter overgangen fra Forest Green forrige sommer.

  Dermed kan det fort bli syv inn og syv ut når tirsdagen ankommer. Derby er uansett i rute til å opprettholde favorittstempelet i League One for sesongen 2023/24.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen