More

  Harry Kane takker nei

  Harry Kane er tidenes toppscorer i Tottenham, og har bare Alan Shearer foran seg på oversikten over mestscorende spillere i Premier League. En av tidenes aller beste spisser høster flust med personlige triumfer, men står uten sølvtøy med sitt kjære Spurs. Den manglende suksessen med Tottenham er årsaken til at Kane hver sommer er hovedpersonen på ryktebørsen.

  Les også: Premier Leagues 10 beste spillere

  Manchester City, Manchester United og flere andre gigantklubber har lenge forsøkt å hente Spurs-angriperen, og i sommer er det Bayern München som ligger langflate etter 29-åringens signatur.

  Harry Kane
  Harry Kane Takker Nei 3

  Bud på 70 millioner pund er avslått, men hovedstadsklubben kjenner presset når spilleren nå går inn i sitt siste kontraktsår. Ifølge The Times har spilleren takket nei til ny og forbedret kontrakt i London, men målkongen vil heller ikke kreve å bli solgt. Dette betyr at Tottenham kan måtte se Kane gå gratis neste sommer.

  En overgang til Bayern vil noe nær garantere Kane tittel/titler, men samtidig sette jakten på Shearers scoringsrekord på pause. Både spilleren selv og Tottenham har med andre ord tung avgjørelse å ta.

  Les også: Kostbar torsdag

  Harry Kane og Tottenham er akkurat nå i Thailand på treningsleir, der de søndag møter Leicester til oppkjøringskamp.

  Hovedstadsklubben sesongåpner borte mot Brentford, før de tar imot Manchester United til sesongens første hjemmekamp. Med eller uten Kane.

  Det nærmer seg avspark i de europeiske ligaene. Våre spesialutgaver med alt om ligastarten i England sendes ut henholdsvis 4. august (EFL) og 11. august (Premier League).

  Danmark er første ute av de europeiske ligaene, og alt om helgens ligastart i Danmark kan du lese i dagens utgave.

  Harry Kane Takker Nei Mockup Nettsiden 2 Harry Kane
  Harry Kane Takker Nei 4

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen